Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Και αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση τηλεφωνικά και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 05 Φεβρουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τρεις από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Κλείσιμο
  • “ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ” - Θέατρο Αλίκη
  • “ΤΟ ΨΕΜΑ” – Θέατρο Μικρό Παλλάς
  • “ΒΑΦ’ ΤΑ ΜΑΥΡΑ” – Θέατρο Λαμπέτη

Αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Δευτέρα 6/2/2017 έως και την Κυριακή 12/02/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 20/2/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΛΙΚΗ - “ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ….”

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...» που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη.

Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

  • Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ - “ΤΟ ΨΕΜΑ”

Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και o Κωνσταντίνος Κάππας θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Την Άλις και τον Πωλ. Τον Μισέλ και τη Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Σκηνοθεσια: Θοδωρής Αθερίδης

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “ΒΑΦ’ ΤΑ ΜΑΥΡΑ”

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης