Ο Βασίλης Σκουλάς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Βασίλης Σκουλάς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Θα παρουσιάσει τραγούδια από όλο το φάσμα της παραδοσιακής και έντεχνης δισκογραφίας του

Η Ferrari SA Aperta των 400.000 €!
Ο Βασίλης Σκουλάς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου θα βρεθεί ο εκλεκτός λυράρης και ερμηνευτής Βασίλης Σκουλάς στις 18, 19, 25, 26 Οκτωβρίου, για να παρουσιάσει τραγούδια από όλο το φάσμα της παραδοσιακής και έντεχνης δισκογραφίας του.

Στο κατώφλι 50 χρόνων συνεχούς και λαμπρής πορείας στο χώρο, τόσο του παραδοσιακού, όσο και του σύγχρονου κρητικού τραγουδιού, ο Βασίλης Σκουλάς έχει να επιδείξει μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων καλλιτεχνικών εμφανίσεων, κοινωνικών και πολιτιστικών, από την Αμερική ως την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Γερμανία, καθώς επίσης και στα στέκια που κατά καιρούς δημιούργησε για τη φιλοξενία της κρητικής μουσικής. Τον πρώτο του δίσκο ηχογράφησε το 1965,ο οποίος περιείχε κοντυλιές με τον Θανάση Σταυρακάκη και τον Νίκο Ξυλούρη, ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος 33 στροφών το 1969. 

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια της δισκογραφικής του πορείας ο Βασίλης Σκουλάς ηχογραφεί άλμπουμ με τραγούδια που κοσμούν την νεότερη ελληνική μουσική ιστορία. Καλεσμένοι του επί σκηνής για αυτές τις τέσσερις παραστάσεις θα είναι ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νεγκα.

Πηγή monopoli.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης