Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι μουσικές ανάσες ενός ηθοποιού

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι μουσικές ανάσες ενός ηθοποιού

Στον «Σταυρό του Νότου» εμφανίζεται αύριο και την 1η Φεβρουαρίου αυτός ο μποέμ τύπος, ξεδιπλώνοντας ιστορίες με νότες σε διάφορους ρυθμούς, μαζί με την «Μπάντα των Μποέμ»      
    

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι μουσικές ανάσες ενός ηθοποιού
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε πάντοτε μια ιδιαίτερη, εντελώς δική του σχέση με την μουσική, έχοντας λατρέψει πιθανόν τα θλιμμένα μικρά διαμάντια του Tom Waits και την bossa nova του Antonio Carlos Jobim.     
     
Ίσως γι' αυτό η σχέση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη με τις νότες είναι ένα πάθος που φροντίζει να εκτονώνει από καιρό σε καιρό, ερμηνεύοντας από Βαγγέλη Γερμανό μέχρι Μίκη Θεοδωράκη και Λάκη Παπαδόπουλο.
     
Κλείσιμο
Μαζί με την «Μπάντα των Μποέμ» ο Χαραλαμπίδης χωρίς να φωνάζει, θα τραγουδήσει απαλά αύριο και την ερχόμενη Πέμπτη, γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια που πρωτίστως φαίνεται να έχουν σημαδέψει φάσεις της ζωής του.   
      
Η ερμηνεία του παραπέμπει σε σκίρτημα, φλερτ, στην νοσταλγία και στο όνειρο μετον ίδιο να μεταμορφώνεται σε έναν μουσικό που τον σκηνοθετεί η νύχτα και η διάθεσή της. 
     
Τραγούδια στοχαστικά, καυστικά, αγάπης, παρλάτες, κωμικά συναντιούνται με ιστορίες, βιώματα, πάθη, έρωτες και εμμονές, δίνοντας απάντηση στο μυστήριο του γιατί ο Ρένος δεν έχει παντρευτεί ακόμα. 
     
Τα live του άλλωστε δεν έχουν απλά, τραγούδια, αλλά  μάλλον νιστορίες ντυμένες με μελωδίες που δικαιώνονται και διεκδικούν την αλήθεια και την ελευθερία τους.
     
Μαζί του: η Μπάντα των Μποέμ με τους: 
     
Αθηνά Ρούτση (τραγούδι)
     
Βαγγέλη Καλαμάρα (ντραμς)
    
Αιμίλιο Μπαριάμα (μπάσο)
    
Πάνο Ηλίου (κιθάρα)





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης