«Πλούσια» η πολιτιστική ατζέντα: «Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου» με Κουστουρίτσα, Λόουτς, Μπελόκιο

«Πλούσια» η πολιτιστική ατζέντα: «Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου» με Κουστουρίτσα, Λόουτς, Μπελόκιο

Εγκαίνια, νέες προβολές και πολύ χορός - Η Αθήνα πάντα προσφέρεται για μοναδικές εκδηλώσεις για όλους 

«Πλούσια» η πολιτιστική ατζέντα: «Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου» με Κουστουρίτσα, Λόουτς, Μπελόκιο
«Πλούσια» η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου, με την ερχόμενη εβδομάδα να κυλά επίσης, μέσα στη μουσική, τις θεατρικές παραστάσεις, τον χορό και το σινεμά!

Παρασκευή 20/10
Κλείσιμο
   
ΘΕΑΤΡΟ
   
«Ο γάμος του Καραχμέτη» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Από Μηχανής Θέατρο.

Η ιστορία του διηγήματος λαμβάνει χώρα στη Σκιάθο την εποχή της Τουρκοκρατίας. Ο Κουμπής, ένας από τους προεστούς του χωριού και φίλος του Τούρκου ναυάρχου, μετά από δεκαπέντε έτη στείρου γάμου με τη Σεραϊνώ φλέγεται από την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά. Το σχέδιό του είναι να απαγάγει τη γειτόνισσά του τη Λελούδω που είναι μόλις τριάντα ετών και να δωροδοκήσει έναν παπά ή να τον βιάσει με φοβέρα να τους στεφανώσει. Το τέλος της ιστορίας αναδεικνύει τη Σεραϊνώ, τη γυναίκα του, σε αγία ψυχή και την προβάλλει σαν παρήγορη μαρτυρία για τη δυνατότητα εξαγιασμού του βέβηλου κόσμου μας.

Σκηνικά-κοστούμια: Όλια Λαζαρίδου, Δάφνη Ρόκκου.

Σκηνοθεσία: Όλια Λαζαρίδου.

Ηθοποιοί: Ιφιγένεια Γρίβα, Νικόλαος-Γεώργιος Χαλδαιάκης. Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, τηλ. κρατήσεων: 2105232097.
   
ΜΟΥΣΙΚΗ

   
Ένα underground μυστικό
   
Ένα underground μυστικό αποκαλύπτεται στο Gagarin (Λιοσίων 205,τηλ. 2114112500). Ο Hanni El Khatib θα βρίσκεται live στην Αθήνα. Η διαδρομή από τα skate spots του San Francisco μέχρι τα στούντιο φαίνεται ότι δεν ήταν πολύ μεγάλη. Ο Αμερικανός underground πολυ-οργανίστας, που ως παιδί περνούσε τον χρόνο του κάνοντας skateboard, περιπλανώμενος στους δρόμους της πόλης, κατάφερε να διεισδύσει στη μουσική βιομηχανία on his own way.

   
Blues, indie rock, garage, post-punk ήχοι σε συνδυασμό με δυναμική και sexy διάθεση συνθέτουν την ταυτότητα της μουσικής του Hanni El Khatib. Ώρες: 20:15 Doors Open. 21:00 The Buzzdealers. 21:45 The Big Nose Attack
   
22:45 Hanni el Khatib.

   
Σάββατο 21/10
   
ΞΕΝΑΓΗΣΗ
   
Ο άνεμος στην τέχνη

   
Το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία συμμετέχει στο πρόγραμμα

«Πνοές ανέμων» και διοργανώνει θεματικές ξεναγήσεις σήμερα και αύριο. Οι ξεναγήσεις βασίζονται στα δύο εκθέματα του Μουσείου «Ωρολόγιο του Κυρρήστου» και «Πειρατές του Monfort», που έχουν σχέση με τον θεματικό άξονα του προγράμματος και παρουσιάζουν το φυσικό στοιχείο του ανέμου στην τέχνη.

   
Ξενάγηση με θέμα

«Πειρατές του Monfort», σήμερα στις 12:00.
   
Ξενάγηση με θέμα

«Ωρολόγιο του Κυρρήστου», αύριο στις 12:00.

   
Δεν απαιτείται κράτηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2103231387.
   
ΒΙΒΛΙΟ
   
«Άκρα Ταπείνωση»
   
Η Ρέα Γαλανάκη συζητάει με την ψυχαναλύτρια Μαρίλια Αϊζενστάιν για το πολιτικό μυθιστόρημά της «Η Άκρα Ταπείνωση». Η ιστορία εκτυλίσσεται το 2012 την νύχτα που η Αθήνα πυρπολήθηκε από τις εξεγέρσεις. Δυο ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται ξαφνικά, από το προστατευμένο περιβάλλον του ξενώνα που τους φιλοξενούσε, να ζουν στο δρόμο. Ο κόσμος, όπως τον είχαν γνωρίσει, καταρρέει ενώ ταυτόχρονα η γενιά του Πολυτεχνείου ανοίγει έναν δύσκολο αλλά αναγκαίο, αν όχι και μοιραίο διάλογο με τις σημερινές εξεγέρσεις. Polis art café (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς του Βιβλίου, τηλ. 2103249588). Ώρες: 11:00-13:30.
   
Κυριακή 22/10
   
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
   
Πανέτοιμο να γοητεύσει και φέτος τους λάτρεις του καλού ευρωπαϊκού και ελληνικού κινηματογράφου, το επετειακό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, το μακροβιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα με τίτλο «Η γοητεία του μαυρόασπρου».

Απόψε στον κινηματογράφο «Ααβόρα» (Ιπποκράτους 180, τηλ. 2106423271). 
   
17.45:«Τέλος εποχής», 1994. Σκηνοθεσία: Αντώνης Κόκκινος.

1969: Ο Χρήστος έρχεται με την οικογένειά του από την επαρχία στην Αθήνα, φοιτά σε ένα γυμνάσιο αρρένων και προετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Γρήγορα γίνεται μέλος μιας παρέας τελειοφοίτων. Οι νεαροί αντιμετωπίζουν την πνιγηρή πραγματικότητα και την ανελευθερία της εποχής μέσα απ' τις σκανταλιές, τη μουσική, το θέατρο και τους έρωτες, οι οποίοι τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν.
   
19.45:«Η παρακολούθηση», 1998. Σκηνοθεσία: Christopher Nolan.
   
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Christopher Nolan είναι ένα ευρηματικό και αινιγματικό νέο-νουάρ με θέμα την καθημερινότητα ενός νεαρού συγγραφέα, ο οποίος αναζητεί την έμπνευση παρακολουθώντας τις ζωές των άλλων στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο έναν από τους ανθρώπους που παρακολουθεί: μόνο που ο Κομπ είναι διαρρήκτης και τον μυεί στο επάγγελμα.
   
ΧΟΡΟΣ
   
«Ο κουρσάρος» σε απευθείας μετάδοση από τη Μόσχα
   
Σε ένα παζάρι ο κουρσάρος Κόνραντ ερωτεύεται κεραυνοβόλα την πανέμορφη σκλάβα Μεντόρα. Βλέποντας ότι ο έμπορος ετοιμάζεται να την πουλήσει στον Πασά, την απάγει. Το λιμπρέτο αντλεί έμπνευση από το ομότιτλο ποίημα του Λόρδου Βύρωνα (1814) ενώ η χορογραφία του ταλαντούχου Ρατμάνσκι ανανεώνει δημιουργικά την κλασική δημιουργία του Πετιπά.

Ο «Κουρσάρος», από τις πιο πλούσιες και φαντασμαγορικές παραγωγές των Μπολσόι, με 120 χορευτές κι ένα… ναυάγιο επί σκηνής, προσφέρει δράμα, εξωτισμό και φουστανελοφόρο ρομαντισμό. Μουσική: Adolphe Adam. Χορογραφία: Αλεξέι Ρατμάνσκι. Λιμπρέτο: Jules-Henri Vernoy de Saint-Georges και Joseph Mazilier. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333. Εισιτήρια: 15 ευρώ. Ώρα: 18.00.
   
ΕΓΚΑΙΝΙΑ
   
Μουσείο παιχνιδιών

   
Για μικρούς και μεγάλους ανοίγει σήμερα τις πόρτες του, από τις 10.00 έως τις 18.00 ο
«Πύργος των Παιχνιδιών» του Μουσείου Μπενάκη (Λεωφόρος Ποσειδώνος 14 και Τρίτωνος 1, Παλαιό Φάληρο).
   
   
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10
   
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

   
50 χρόνια από ον θάνατο του Τσε
   
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τον θάνατο του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, θα προβληθεί στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, τηλ. 2103675400), το ντοκιμαντέρ «Σε βρήκα Τσε» του δημοσιογράφου Θύμιου Κάκου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Κάρλος Καλίκα Φερέρ, παιδικός φίλος και συνοδοιπόρος του Τσε, που αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με ομιλητές τον ίδιο, που έχει γράψει το βιβλίο «Από τον Ερνέστο στον Τσε», τον Μανώλη Γλέζο, τη Μάρτα Σίλβια Ντιος Σάντς, φιλόλογο-ερευνήτρια του έργου του Τσε Γκεβάρα, τον Κώστα Ήσυχο, π. υπουργό, και τον Θ. Κάκο.
   
«Ο Οκτώβρης με το βλέμμα της κάμερας»
   
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο 105,5 Στο Κόκκινο και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος παρουσιάζουν στις 23.00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 και Μεγ.Αλεξάνδρου 134-36, ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός, τηλ. 2103609695), τρεις ταινίες ορόσημα του σοβιετικού κινηματογράφου. Οι επιδράσεις της μεγάλης επανάστασης του 20ου αιώνα μέσα από το βλέμμα της κάμερας τριών κορυφαίων σοβιετικών κινηματογραφιστών:

«Η Γη» του Αλεξάντερ Ντοβζένκο, «Ο άνθρωπος με τη κινηματογραφική μηχανή» του Ντζίγκα Βερτόφ (θα προβληθεί με συνοδεία ζωντανής και πρωτότυπης μουσικής από τον Μηνά Ι. Αλεξιάδη) και «Ο Κύριος Ουέστ στη χώρα των Μπολσεβίκων» του Λεβ Κουλέσοφ. Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ο σοβιετικός κινηματογράφος και οι επιδράσεις του στο σήμερα» με ομιλητές τους Κυριάκο Κατζουράκη, εικαστικό-σκηνοθέτη, Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο, σκηνοθέτη, και Μενέλαο Καραμαγγιώλη, σκηνοθέτη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαρία Κομνηνού, πρόεδρος Δ.Σ της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, καθηγήτρια Τμήματος ΕΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών.

   
Το σπίτι του Μολιέρου έρχεται σε μεγάλη οθόνη στο Γαλλικό Ινστιτούτο
   
Για πρώτη φορά στην Αθήνα, η Comédie-Française θα βρεθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος μέσω του κινηματογράφου για να προσφέρει το κλασικό της ρεπερτόριο (σε μαγνητοσκόπηση, με ελληνικούς υπότιτλους).

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του William Shakespeare.

«Υπάρχει ένας μαύρος ήλιος σ' αυτό το έργο, αυτό πρέπει να δουλέψουμε», δηλώνει ο
ÉricRuf, σκηνοθέτης και σκηνογράφος της παράστασης.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Σίνα 31. Τηλ. 2103398600. Εισιτήρια 8 και 14 ευρώ. Ώρα 20.00.
   
ΟΜΙΛΙΑ
   
Φεμινισμός και κινηματογράφος
   
Με αφορμή την έκθεση της Βουλής

«Ο φεμινισμός στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, 1974-1990» τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου η Μαρία Παραδείση, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, θα μιλήσει με θέμα «Έμφυλες διαστάσεις του χώρου και της εργασίας στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο».

Στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Βασ. Σοφίας 11 (είσοδος από την οδό Σέκερη). Τηλ: 2103735249. Ώρα: 18.00.
   

ΤΡΙΤΗ 24/10
   
ΧΟΡΟΣ

   
«Αμόρε» με την Σβετλάνα Ζαχάροβα
   
Η «prima assoluta ballerina» των Μπολσόι, το πιο λαμπρό αστέρι της διεθνούς χορευτικής σκηνής, το μήλον της έριδας ανάμεσα στα καλύτερα μπαλέτα (Σκάλα του Μιλάνου, Όπερα του Παρισιού, American Ballet Theater), επιστρέφει στη χώρα μας με μια σπονδυλωτή παράσταση τριών κορυφαίων σύγχρονων χορογράφων. Οι φημισμένοι Patrick de Bana, Marguerite Donlon και Γιούρι Ποσόκοφ, με κοινή αναφορά στην έννοια «αγάπη», δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Σβετλάνα τρεις χορογραφίες με πρωτοπόρες κινησιολογικές εκδοχές, αλλά ταυτόχρονα εδραιωμένες στην κλασική παράδοση.

Μαζί της στη σκηνή, τρεις κορυφαίοι σολίστ των Μπολσόι, ο Ντένις Ροντκίν, ο Ντένις Σαβίν και το νέο χορευτικό ίνδαλμα της Ρωσίας, ο Μιχαΐλ Λομπούχιν. Σε χορογραφίες Patrick de Bana, Marguerite Donlon και Γιούρι Ποσόκοφ. Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη. Τηλ.210728 2333. Εισιτήρια από 100 έως 25 ευρώ. Ώρα 20.30.
   
MULTIMEDIA
   
O Ρομπέρ Λεπάζ επιστρέφει με το «887»

«Αλχημιστής του βλέμματος» και «σκηνοθέτης της χίμαιρας», όπως έχει χαρακτηριστεί, μεταξύ πολλών άλλων, ο Καναδός multimedia δημιουργός Ρομπέρ Λεπάζ επιστρέφει στη Στέγη με το πιο αυτοβιογραφικό one-man-show της ζωής του. Κυρίαρχο σκηνικό είναι ένα πολυμορφικό περιστρεφόμενο κουκλόσπιτο, ομοίωμα της πολυκατοικίας στην οποία μεγάλωσε o Λεπάζ, στον αριθμό 887 της Murray Avenue του Κεμπέκ, γεμάτο από μινιατούρες οικιακών συσκευών, αλλά και από τις φιγούρες της οικογένειάς του και των άλλων ενοίκων. Σαν ένα μαγικό σεντούκι, ανοίγοντάς το, ο Λεπάζ, ως μέγας παραμυθάς-στοχαστής και μοναδικός περφόρμερ-αφηγητής, καταδύεται στα μεγάλα μυστήρια της ύπαρξης. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Συγγρού, απέναντι από το Πάντειο, τηλ. 2109005800. Εισιτήρια από 28 έως 5 ευρώ. Ώρα: 20.30.
   
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/10
   
ΘΕΑΤΡΟ

   
Άνθρωποι σε βάρκες μεσοπέλαγα
   
Από πού έρχονται; Προς τα πού τους παρασύρει η θάλασσα; Ποιοι είναι;
   
Αντικατοπτρισμοί από το μεγάλο κύμα προσφύγων το καλοκαίρι του 2015 στην Κω, δοσμένοι από τον κάτοικο της Κω Σωτήρη Παλάσκα, σεναριογράφο και σκηνοθέτη. Γυρίστηκε το 2016 και 2017 στην Κω, την Κάλυμνο και το Βερολίνο. Μια συμπαραγωγή του Goethe-Institut Athen με την Homemade Films (Ελλάδα) και την Chromosom Film (Γερμανία), καθώς και με την υποστήριξη του Medienboard Berlin και του Ιδρύματος Rosa Luxemburg της Αθήνας. Διεύθυνση φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής. Μοντάζ: Γιώργος Ζαφείρης. Ήχος: Γιάννης Αντύπας, Lukas Lücke, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, Άρης Λουζιώτης.

Ηθοποιοί: Effi Rabsilber, Merlin Rose, Michael Gwisdek, Jella Haase, Constantin v. Jascheroff, Jakob Bieber, Christoph Jacobi, Christoph Letkowski, Stefania Panciu.

Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση. Συμμετέχουν: Αλεξάντερ Βαντού, παραγωγός, Μαρία Δρανδάκη, παραγωγός, Δημήτριος Μπούρας, φωτογράφος και μελετητής ανθρώπινων καταστάσεων σε περιοχές κρίσης και πολέμο (καταγράφει από το 1980 τις ανθρωπολογικές του έρευνες με εικόνα και κείμενο), Σωτήρης Παλάσκας, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Έφι Ράμπσίλμπερ, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Εύα Στεφανή, ντοκιμαντερίστρια, αν. καθηγήτρια Θεωρίας και Ιστορίας του Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ινστιτούτο Γκαίτε, Ομήρου 1416, τηλ. 210 3661000. Ώρα: 20.30.
   
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
   
Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
   
Στον κινηματογράφο «'Έλλη» (Ακαδημίας 64, τηλ. 2103632789).
   17.45:«Μαχαιροβγάλτης», 2010.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης.

Ο Νίκος περνάει ανιαρά τις μέρες του στην επαρχία, μέχρι τον θάνατο του πατέρα του, όταν ο θείος του τον παροτρύνει να εγκαταλείψει την Πτολεμαΐδα και να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Του προσφέρει στέγη, διατροφή και μια εύκολη δουλειά. Ο Νίκος δέχεται και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια παράξενη κατ' οίκον εργασία, απομονωμένος, με μόνη παρέα τον θείο και τη θεία του. Οι ισορροπίες ανάμεσα στους τρεις αρχίζουν ν' αλλάζουν...

   
19.45: ''No Budget Story'', 1997. Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης. Προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για την παραγωγή της πρώτης του ταινίας, ένας νεαρός άνδρας ζητάει βοήθεια από έναν κινηματογραφικό παραγωγό. Ο παραγωγός όμως έχει ασχοληθεί με ταινίες πορνό και πλέον η κύρια απασχόλησή του είναι το εμπόριο ναρκωτικών. Ο νεαρός σκηνοθέτης θα πρέπει να γίνει βαποράκι για να πάρει τα λεφτά που του υποσχέθηκαν για την ταινία του. Η ταινία κέρδισε το βραβείο FIPRESCI στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης.
   
ΠΕΜΠΤΗ 26/10
   
ΘΕΑΤΡΟ

   
«Ο σχοινοβάτης» του Ζαν Ζενέ
   
O σχοινοβάτης πάνω στο σχοινί πρέπει να βιώσει την απόλυτη μοναξιά. Να απελευθερωθεί από το εγώ του και να προσφέρει στου πεινασμένους θεατές του τσίρκου μια βίαιη ομορφιά και ίσως έναν βίαιο θάνατο. Να μπορέσει να αναμετρηθεί με το απόλυτο. Θα χορεύει στο σχοινί σαν ένας άλλος όσο φωτίζουν οι προβολείς του τσίρκου. Μια παραβολή για τον κόσμο.

Ο «Σχοινοβάτης» βασίζεται στην πραγματική ιστορία της σχέσης του Ζαν Ζενέ με τον 20χρονο ακροβάτη Αμπντάλα Μπεντάγκα, στον οποίο αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι, πληρώνοντας τους καλύτερους εκπαιδευτές και αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη σκηνοθεσία του σόου του επάνω στο τεντωμένο σκοινί. Η ιστορία τους όμως δεν είχε αίσιο τέλος. Έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό του Μπεντάγκα σε μια περιοδεία, ο Ζενέ τον παρατάει. Εκείνος αυτοκτονεί και ο Ζενέ πέφτει σε βαριά κατάθλιψη. Θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 1967.

Σκηνοθεσία, μετάφραση, διασκευή: Ζωή Μαντά.

   
Επιμέλεια από τη γαλλική γλώσσα: Michele Valley. Επιμέλεια κίνησης: Βάλια Παπαχρήστου. Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Ερμηνεύουν: Βάλια Παπαχρήστου, Λευτέρης Παπακώστας. A Small Argo Full of Art: Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο, 210-5201684.
   
ΜΟΥΣΙΚΗ
   
Γεωργία Νταγάκη στο Kremlino
   
Η Γεωργία Νταγάκη παίρνει τα τραγούδια και τη λύρα της και κατεβαίνει στον Πειραιά. Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα φέρει αποκλειστικά το προσωπικό μουσικό στίγμα της καθώς θα περιλαμβάνει τραγούδια τής προσωπικής της δισκογραφίας, ενώ δεν θα λείπει και το σήμα-κατατεθέν της, η λύρα. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τραγούδια δημιουργών όπως οι Ξαρχάκος, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Τζαβέλας, Κραουνάκης, Νικολακοπούλου, Αφροδίτη Μάνου, Σαββόπουλος και Δουρδουμπάκης. Μαζί της στη σκηνή θα είναι ο Παντελής Κυραμαργιός, παρουσιάζοντας δικά του κομμάτια, αλλά και διασκευές λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών. Kremlino, Πειραιάς, τηλ. 210 41 000 10.

Πηγή ΑΠΕ_ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης