Φιλαρμονική του Βερολίνου υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο

Φιλαρμονική του Βερολίνου υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο

Η Ορχήστρα, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης μαέστρου Τουγκάν Σοχίεφ, θα παρουσιάσει επίσης τον Καταραμένο Κυνηγό του Σεζάρ Φρανκ και τη δημοφιλέστατη Σεχραζάτ του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ

Φιλαρμονική του Βερολίνου υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής για το Κοντσέρτο της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα μουσικά σύνολα του κόσμου, παίζει σήμερα 16 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Μαζί της εμφανίζεται ο Νικολάι Λουγκάνσκι, ένας από τους κορυφαίους πιανίστες της εποχής μας, ο οποίος θα ερμηνεύσει τη δεξιοτεχνική Ραψωδία σε ένα θέμα του Παγκανίνι για πιάνο και ορχήστρα του Σεργκέι Ραχμάνινοφ.

Κλείσιμο
Η Ορχήστρα, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης μαέστρου Τουγκάν Σοχίεφ, θα παρουσιάσει επίσης τον Καταραμένο Κυνηγό του Σεζάρ Φρανκ και τη δημοφιλέστατη Σεχραζάτ του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του φημισμένου γερμανικού συνόλου εντάσσεται στον Κύκλο Μεγάλες Ορχήστρες-Μεγάλοι Μαέστροι-Μεγάλοι Ερμηνευτές. Η μετάκληση της Φιλαρμονικής του Βερολίνου πραγματοποιείται χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία Έλληνα του εξωτερικού, ο οποίος επιθυμεί η δωρεά του να παραμείνει ανώνυμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης