«Αμάρτησα για το παιδί σου»: Αναβάλλονται οι παραστάσεις λόγω των πολιτικών εξελίξεων

«Αμάρτησα για το παιδί σου»: Αναβάλλονται οι παραστάσεις λόγω των πολιτικών εξελίξεων

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις σε Ηλιούπουλη (Τρίτη 30 Ιουνίου), Νέα Μάκρη (Σάββατο 4 Ιουλίου), Νίκαια (Δευτέρα 6 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων

«Αμάρτησα για το παιδί σου»: Αναβάλλονται οι παραστάσεις λόγω των πολιτικών εξελίξεων

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις της κωμωδίας των Ray και Michael Cooney «Αμάρτησα για το Παιδί σου» σε Ηλιούπουλη (Τρίτη 30 Ιουνίου), Νέα Μάκρη (Σάββατο 4 Ιουλίου), Νίκαια (Δευτέρα 6 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων.

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης, αφηγείται την θεότρελη ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού, του Τάκη και της Ναταλίας, που επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδί.  Γεμάτοι αγωνία , ετοιμάζονται να υποδεχτούν την υπεύθυνη υιοθεσιών κ. Σούλη προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της και να πάρουν την έγκριση της για την υιοθεσία.
Κλείσιμο

Όλα αλλάζουν όμως όταν κάνει την εμφάνισή του ο δεύτερος αδελφός του Τάκη, ένας χαριτωμένος και καλοκάγαθος απατεωνίσκος, ο Μάκης, ο οποίος δανείστηκε το βανάκι της  δουλειάς του Τάκη για το Σαββατοκύριακο και φέρνει από τα Τίρανα παράνομα τσιγάρα, κούτες με ουίσκυ και… δυο κρυμμένους λαθρομετανάστες.

Το βανάκι αλλά και το σπίτι του Τάκη, γίνονται στόχος ενός «περίεργου» νεαρού αστυνομικού, που κάνει περιπολία στην περιοχή και όλα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν παράλληλα ο μικρότερος αδελφός, ο Σάκης, που εργάζεται ως  τραυματιοφορέας, φέρνει στο σπίτι μια σακούλα με ένα πτώμα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, για να το θάψει στον κήπο του ζευγαριού, ώστε να πέσει η  αξία του σπιτιού.

Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη, καθώς ο Τάκης προσπαθεί να κρύψει από την ανυποψίαστη σύζυγό του τα λαθραία, το πτώμα, αλλά και τους  δύο λαθρομετανάστες, τον αστυνομικό, αλλά και την αμείλικτη κ. Σούλη.

Η δράση χτυπάει κόκκινο όταν στο τέλος, καταφθάνει ο Φρέντι, ένας Ρώσος εγκληματίας που τους εκβιάζει και κάτω από την απειλή του όπλου συμβαίνει το απροσδόκητο.

Παίζουν: Σωτήρης Καλυβάτσης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ζήσης Ρούμπος,
Μαρία Ανδρούτσου, Γιάννα Ζιάννη, Πετρούλα Χρήστου, Αιμίλιος  Ράφτης,
Βασίλης Γιακουμάρος και ο Μάρκος Λεζές. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης