Βασισμένη σε μία πολύ πιο μινιμαλιστική γλώσσα από αυτήν που έχει παραδοσιακά συνδεθεί με την έννοια της ψυχεδέλειας στη μουσική βιομηχανία, η έκθεση διερευνά θέματα συμβολισμού και πνευματικότητας, όπως η πίστη, η μυθολογία και οι ατομικές και συλλογικές αντιλήψεις γύρω από τη ζωή και την πραγματικότητα, προτείνοντας μία ανάγνωση με πολυ-πολιτισμικές, θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτικές αναφορές και εξετάζοντας μέσα από την καλλιτεχνική φόρμα έννοιες όπως εκείνη του μετασχηματισμού και της μη-ανθρώπινης αντίληψης.
O Pius Fox θα παρουσιάσει μια σειρά από μικρά ζωγραφικά έργα σε καμβά. Τοπία εσωτερικών και ταυτόχρονα "εσωτερικά τοπία".
O John Kleckner κολάζ επάνω σε δίσκους βινυλίου με αναφορές στα 70s και στη σχέση της ψυχεδέλειας με την μουσική.
Η Ελένη Κοτσώνη θα δημιουργήσει μία in situ εγκατάσταση με πλεξούδες και υφάσματα, με αναφορές στις παραισθησιογόνες ουσίες και στη τέχνη των σαμάνων.
Ο Yudi Noor θα παρουσιάσει μια σειρά έργων από υλικά και αντικείμενα διαφόρων προελεύσεων όπως υφάσματα, κεντήματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητες ταινίες και γυαλί. Συνθέσεις που παράγονται μέσα από μια αυθόρμητη και ημι-αυτόνομη καθημερινή τελετουργία.
Ο Dean Spunt συμμετέχει με μία ηχητική εγκατάσταση και μία performance διάρκειας 15 λεπτών κατά την οποία θα μεταμορφώσει τον ήχο σε ύλη.