Αυτό είναι το 7θέσιο Fiat 500L

Αυτό είναι το 7θέσιο Fiat 500L

Οι Ιταλοί της Fiat έχουν διακρίνει την εμπορική απήχηση που συνοδεύει την οικογένεια του «500» και τη διευρύνουν διαρκώς. Επόμενο μέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες, η 7θέσια έκδοση. Το αυτοκίνητο δεν ονομάστηκε τελικά XL αλλά 500 L Living.

Αυτό είναι το 7θέσιο Fiat 500L
Οι Ιταλοί της Fiat έχουν διακρίνει την εμπορική απήχηση που συνοδεύει την οικογένεια του «500» και τη διευρύνουν διαρκώς. Επόμενο μέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες, η 7θέσια έκδοση. Το αυτοκίνητο δεν ονομάστηκε τελικά XL αλλά 500 L Living. Σε σχέση με το 5θέσιο πολυμορφικό έχει μεγαλώσει κατά 20 cm, προκειμένου να χωρέσει και τρίτη σειρά καθισμάτων.

Οι παραγγελίες του μοντέλου θα αρχίσουν από την Ιταλία τον Ιούλιο και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Η παραγωγή του θα γίνει στο εργοστάσιο του Κραγκούγιεβατς, στην κεντρική Σερβία.

Κλείσιμο
Κατά τη στιγμή του λανσαρίσματός του, το 500L Living θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες (τον 1.4 με τα 95 PS και το δικύλινδρο 0.9 TwinAir με 105 PS) και δύο diesel (1.3 MultiJet με 85 PS και 1.6 MultiJet με 105 PS).

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης