Abarth 124 spider: Όνειρο θερινής νυκτός!

Abarth 124 spider: Όνειρο θερινής νυκτός!

Ένα αυτοκίνητο ανοικτό, ένα κορίτσι χαμογελαστό, σούρουπο ή χάραμα διάλεξε εσύ! Η μορφολογία του εδάφους στη χώρα μας είναι μοναδική.

Abarth 124 spider: Όνειρο θερινής νυκτός!
Μεγάλες υψομετρικές διαφορές, λιόφυτες πλαγιές που κατακρημνίζονται στη θάλασσα, απότομα βράχια, υπήνεμα κολπάκια, οι μυρωδιές από τη ρίγανη και το θυμάρι να σε τρελαίνουν ξυπνώντας θύμισες από την παιδική σου ηλικία.

Ελάτε να πάμε μια βόλτα από το Λιμένι μέχρι το Ταίναρο στο πιο όμορφο και συνάμα πιο άγριο κομμάτι της Μάνης. Ο δρόμος κινείται παράλληλα με τη θάλασσα στο μεγαλύτερο μέρος. Το σκηνικό συνθέτουν ανεμοδαρμένα βράχια, ξεροί λόφοι, άνυδρες ελιές που δίνουν το καλύτερο λάδι στον πλανήτη, μισογκρεμισμένοι πύργοι και μεγαλόσωμοι αετοί.

Κλείσιμο
Η απόσταση είναι 58km ας υπολογίσουμε μια ώρα. Εκεί που τελειώνει ο δρόμος υπάρχει μια φυσική πισίνα ακριβώς κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ταινάρου. Ακολουθώντας το μονοπάτι με τα πόδια σε 2km φτάνεις στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης όπου δεσπόζει ο διάσημος φάρος του Ακρωτηρίου Ταινάρου. Αν ξεκινήσεις από το Λιμένι γύρω στις 18:30 θα έχεις τον ήλιο δεξιά να λούζει τα μαλλιά της ενώ πέφτει και θα φτάσεις στο φανάρι περίπου την ώρα που ανάβει. Χρειάζεσαι το κατάλληλο αυτοκίνητο και το κατάλληλο κορίτσι.

Το αυτοκίνητο απαραίτητα ανοικτό πρέπει να σε καταλαβαίνει. Τα περισσότερα 4x4 αυτοκίνητα, καινούργια αυτοκίνητα
, diesel ή βενζίνης δεν έχουν φτιαχτεί για μια τέτοια διαδρομή. Ιδανικά θες κάτι Ιταλικό και θηλυκό αλλά Ferrari τέτοια εποχή, ούτε στα όνειρα!

Το νέο Abarth 124 spider συνδυάζει την αυθεντική εμπειρία roadster με τον ενθουσιασμό, την τεχνολογία, την ασφάλεια και ένα άγγιγμα ξεχωριστού ιταλικού σχεδιασμού. Πισωκίνητο, με 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο, κινητήρα 1.4lt/170PS, ζύγισμα 50/50 μπρος πίσω, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με βάρος μόλις 1060kg και αναλογία κιλών ανά ίππο στο 6.2, εξάτμιση Record Monza, με όμορφο βρυχηθμό το Abarth 124 Spider μπορεί να παίξει άρτια το ρόλο του στο όνειρο. Για το κορίτσι τώρα… επίσης να σε καταλαβαίνει, εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Οπωσδήποτε μελαχρινή, χαμογελαστή χωρίς ίχνος πλαστικού στη διάθεση ή το σώμα με καθαρή ψυχή και λαμπρό χαμόγελο.

Στα όνειρα όλα γίνονται… το Abarth 124 Spider βέβαια μπορείς να το δεις και στην πραγματικότητα στις εκθέσεις AutoOne.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης