Αποκάλυψη για το ανοικτό ΤΤ

Αποκάλυψη για το ανοικτό ΤΤ

Όπως ήταν αναμενόμενο η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες για τη νέα γενιά ΤΤ Roadster.

Αποκάλυψη για το ανοικτό ΤΤ
Λέμε “αναμενόμενο” καθώς το νέο Audi TT Roadster είχε προγραμματισθεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού (στις αρχές Οκτωβρίου) με τις πωλήσεις να ξεκινούν σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές μετά από μερικές εβδομάδες. Βασισμένο στο δυναμικό look του κουπέ Audi TT, έτσι και η ανοιχτή εκδοχή αποσπά κολακευτικά σχόλια, ενώ από πλευράς διαστάσεων οι διαφορές είναι μικρές (-21 mm σε μήκος, -3 mm σε ύψος), από το απερχόμενο TT Roadster.

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο υπόσχεται αυξημένη πρακτικότητα και ενδεικτικό είναι το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ (+30 lt) που φτάνει συνολικά τα 280 lt. Η οροφή παραμένει μαλακή και με το πάτημα ενός διακόπτη χρειάζεται μόλις 10 sec για να αναδιπλωθεί στο πίσω μέρος. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και εν κινήσει, αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 50 km/h. To εσωτερικό είναι πανομοιότυπο με του κουπέ TT και η Audi στέκεται ιδιαίτερα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης