Eνα μοντέλο που ίσως έχει καθυστερήσει να εμφανιστεί είναι η τρίτη γενιά της Fabia. Την αναμένουμε το προσεχές φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο κατασκευαστής. Το αυτοκίνητο της Skoda μετρά περισσότερα από 3 εκατ. πωλήσεις, από το 1999 έως σήμερα.
Στην έδρα της εταιρείας, το Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, δόθηκε συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2013.
Το κείμενο της παρουσίασης περιλάμβανε και την αναφορά στο λανσάρισμα της νέας Fabia το φθινόπωρο. Αυτό μεταφράζεται σε πρεμιέρα για το κοινό τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης