Στο νοσοκομείο οι φίλοι της Ferrari για τα γενέθλια του Σουμάχερ
Τα Club Scuderia Ferrari διοργανώνουν την Παρασκευή, ανήμερα των 45ων γενεθλίων του Μίκαελ Σουμάχερ ειδική εκδήλωση έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε ένδειξη συμπαράστασης στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή
Τάκης Πουρναράκης
Ειδική εκδήλωση έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε ένδειξη συμπαράστασης στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή προγραμματίζουν για την Παρασκευή τα Club Scuderia Ferrari με αφορμή τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ. O Γερμανός πιλότος έχει γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1969.
Η σχετική ανακοίνωση στο facebook της Ferrari αναφέρει: "Αυτές τις δύσκολες μέρες και με αφορμή τα γενέθλια του Σουμάχερ, τα Club της Ferrari θέλουν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στο Σουμάχερ. Γι' αυτό διοργανώνουν σιωπηλή συγκέντρωση με κόκκινη στολή έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ".
Η οικογένεια του Σουμάχερ
Κλείσιμο
μέσω του διαδικτυακού τόπου του πρωταθλητή ευχαρίστησε όλους τους οπαδούς για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη: "Ευχαριστούμε τους ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο που εκφράζουν τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή τους. Μας στηρίζουν πραγματικά. Ξέρουμε όλοι πως είναι μαχητής και δε θα τα παρατήσει. Σας ευχαριστούμε".
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.