Το κτήνος πρέπει να πεθάνει
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Το κτήνος πρέπει να πεθάνει


Δύο  τινά  συμβαίνουν.  Και  τα δύο  εφιαλτικών  διαστάσεων και ανατριχιαστικών επιπτώσεων.

Είτε  οι  μυστικές υπηρεσίες και λοιπές κατασταλτικές  δυνάμεις είναι αχρηστευμένες.  Είτε  μπροστά μας  ξετυλίγεται ένα ολοζώντανο   σενάριο γενικευμένου  τρόμου και ολοκληρωτικής αποσταθεροποίησης του Ευρωπαικού  χώρου!

Από  που προκύπουν όλα αυτά; Μα  από τα στοιχεία που  δημοσιεύονται και αναρτώνται  στις ιστοσελίδες.   Οπως, λόγου  χάριν, το  γεγονός ότι η  νταλίκα  στη Νίκαια  ήταν  παρανόμως παρκαρισμένη επί  36 ώρες. Εδώ, σου λένε, «παπάκι» αν ήταν θα  το είχαν  σηκώσει   μετά από μία ώρα. Τέτοια περιφρούρηση!

Κλείσιμο
Ας πούμε από το γεγονός ότι  ο  19χρονος που κατέσφαξε τον  γέροντα  ιερωμένο  στην Γαλλία  ήταν  «σεσημασμένος». Το γεγονός επίσης ότι  ο «νταλικέρης»   της Νίκαιας,  μία μέρα πριν από  το μαζικό ξεκλήρισμα και την  κούρσα θανάτου, είχε καταθέσει σε τράπεζα το  ποσό των εκατό χιαλιάδων   ευρώ!

Είμαι βέβαιος ότι  όσο  σκαλίζει  κανείς  τόσο  θα πέφτει σε  αντιφάσεις και «παράλογες»   εξηγήσεις. Ακόμα  χειρότερα;  Η πρόβλεψη του κοντορεβυθούλη Προέδρου της  Γαλλικής Δημοκρατίας πως ο  τρόμος όχι  μόνο θα κοπάσει αλλά συντόμως θα  γιγαντωθεί. Πως το λέει   αυτό; Αρα  γνωρίζει.  Αρα οι  γαλλικές μυστικές υπηρεσίες   τον έχουν πληροφορήσει.  Αρα τους  τρομοκράτες  τους έχουν εντοπίσει.  

Και  τα ερωτήματα  πέφτουν βροχή. Γιατί προληπτικά δεν  τους συλλαμβάνουν;  Γιατί   την  φωλιά  του  κούκου, δηλαδή του ISIS  δεν   την μετατρέπουν σε  στάχτες και μπούρμπερη;  Και  γιατί  τα περισσότερα περιστατικά,  κυρίως στην Γερμανία,  τα αποδίδουν   σε κάποια  τρελά, παρανοικά μυαλά;

Ολα  αυτά  καταλήγουν σε  τρία  συμπεράσματα. Το πρώτο η ενίσχυση  των  ακροδεξιών     παρατάξεων. Οσο οι   Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν, τόσο ανεβαίνουν  τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ,  της Λεπέν και λοιπών “δημοκρατικών”  στοιχείων

Το δεύτερο  ότι  ο τρόμος  και ο εφιάλτης  τα  καλύτερα  εφαλτήρια  προς  σταδιακή  εξαφάνιση  των   δημοκρατικών   ελευθεριών και των ατομικών   δικαιωμάτων. Διόλου απίθανο σε λίγο να ευχόμαστε όλοι  την κάθοδο  των  τεθωρακισμένων σε κάθε γωνιά της Ευρώπης!


Το  τρίτο μια πιο  γενικευμένη πολεμική ανάφλεξη  που θα συμπαρασύρει ακόμα και την ευάλωτη  Τουρκία!

Μην  ξεχνάτε  τα  διδάγματα  της  Ιστορίας.  Η αφορμή  της εφόδου του Χίτλερ ήταν οι  φλόγες  στο Ράιχσταγκ.  Από εκεί άρχισαν όλα. Και  μην βαυκαλίζεστε με την ιδέα μιας  Ψωροκώσταινας  που μέχρι  στιγμής  θεωρείται-και είναι-το ασφαλέστερο   σημείο  στο  τρίγωνο της αμαρτίας Αραβικών  χωρών-Τουρκίας-Μεσογείου!

Και τέλος το  δίδαγμα  γνωστό.  Κάθε μεγάλη και αδιέξοδη οικονομική κρίση  καταλήγει σε πόλεμο.  Ο Αρμαγεδδών για την ανασύνταξη των  δυνάμεων,  για την επαναχάραξη νεων   συνόρων,  για την επανεκκίνηση  των Αγορών και   για την  ακόμα μεγαλύτερη  κερδοφορία των  καρχαριών!

Τα  τύμπανα  του πολέμου προ  των πυλών με την  αγαστή  “συμπαράσταση” και την  αριστοτεχνικά βάρβαρη συνδρομή  των Τζιχαντιστών. Το ένα  χέρι νίβει  το άλλο και  τα δύο μαζί το ίδιο “πρόσωπο”!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ