Πρόωρα φέρνουν τα Χριστούγεννα οι τυχερές όψεις του Δία
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Πρόωρα φέρνουν τα Χριστούγεννα οι τυχερές όψεις του Δία

Πιο νωρίς έρχονται φέτος τα Χριστούγεννα με τα δώρα τους, καθώς στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου ο “Άγιος Βασίλης” Δίας θα σχηματίσει πολλές και ιδιαίτερα τυχερές όψεις, σε μια περίοδο που θα λέγαμε ότι είναι η πιο τυχερή του 2014, αν και ταυτόχρονα κορυφώνεται για προτελευταία φορά η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, στις 15 Δεκεμβρίου.

Άφθονη γενναιοδωρία, αύξηση εσόδων, στιγμές χαράς και καλοπέρασης, ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις, ταξίδια, γνώσεις, πνευματικό άνοιγμα και την καλή πλευρά της ζωής γενικά, θα φέρουν τα τρίγωνα του Δία με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο, που κορυφώνονται στις 4/12, 12/12 και 14/12 αντίστοιχα. Οι άνθρωποι δείχνουν την καλοσύνη τους και επιτέλους βιώνουμε ένα αίσθημα άνεσης που τόσο είχε λείψει τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Όχι ότι πρόκειται να βγούμε απ' αυτήν σύντομα, καθώς ο Πλούτωνας απ' το ασκητικό ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι το 2024 θα ζητά λιτότητα, ωστόσο έρχεται τώρα ένα κύμα γενναιοδωρίας.

Επίσης θετικές όψεις θα σχηματίσει κι ο επινοητικός Ουρανός, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 4/12 και 6/12, που θα ωθήσουν σε γρήγορη πρόοδο τη ζωή μας. Η τεχνολογία και το ίντερνετ δε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Είναι όψεις που προσφέρουν αίσθημα ανανέωσης, δίνουν πολλές και λαμπρές ιδέες, ενώ βρίσκουμε λύσεις και διεξόδους. Η ζωή στη γη απαιτεί πλέον όλο και πιο αυξημένη νοημοσύνη για να μπορέσει κανείς να επιβιώσει, και ο Ουρανός τώρα φωτίζει το νου μας και προσφέρει εναλλακτικές.

Κλείσιμο
Κάπως απότομα βέβαια προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα στις 15 Δεκεμβρίου που κορυφώνεται το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα για προτελευταία φορά (η τελευταία θα είναι τον ερχόμενο Μάρτιο), μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, η οποία προκαλεί αυξημένες οικονομικές, επαγγελματικές και υπαρξιακές αγωνίες. Ήδη λειτουργεί απ' το Νοέμβριο, γι' αυτό και η Τρόικα πιέζει, και η πίεσή της θα κορυφωθεί όσο πάμε προς τα μέσα Δεκεμβρίου. Τα δώρα του Δία ωστόσο δεν θα αναιρεθούν, όμως η όψη Ουρανού-Πλούτωνα θα συνεχίσει το εκκαθαριστικό και αναμορφωτικό της έργο.

Πιο πολύ θα ευνοηθούν απ' τις τυχερές όψεις τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ωστόσο όλοι μας σε ένα επίπεδο θα λάβουμε δώρα διαφόρων ειδών.


elenastra@hotmail.com



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ