Ψυχές
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Ψυχές

Το πιο μελανό και το πιο ανατριχιαστικό «στίγμα» των εκλογών έχει να κάνει με τον περιφρονητικό, απαξιωτικό τρόπο και ύφος που αντιμετώπισε το σύνολο του κατεστημένου, συστημικού πολιτικού προσωπικού το μισό και πλέον εκατομμύρια συμπολιτών μας που ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»

Από πίσω έγκλειφαν ασυστόλως. Κάθε χρυσαυγίτικο σπίτι. Κάθε χραυσαύγιτικη οικογένεια. Κάθε χρυσαυγίτη ψηφοφόρο. Ελα σε παρακαλώ. Ριξτο στον δικό μας περιφερειάρχη και στον δικό μας δήμαρχο!

Και την άλλη στιγμή, επισήμως και έμπροσθεν τηλεοπτικών συνεργείων και ραδιοφωνικών μικροφώνων έδειχναν, μεγαλοπρεπώς την απόλυτη, περιφρόνησή τους. Σαν να εκτοξεύουν ροχάλες σε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικού λαού. Ου να μου χαθείτε!

Κλείσιμο
Γιατί αυτή η ακραία συμπεριφορά συνιστά, επί της ουσίας, ρατισμό. Τυλιγμένο με δημοκρατικό μανδύα

Γιατί, όταν τους βόλευε, επί δεκαπέντε μήνες ανέχτηκαν κάθε βίαιη πράξη και κάθε τραμπουκισμό της «Χρυσής Αυγής»!

Γιατί σε κανονικές, αυθεντικές, δημοκρατικές συνθήκες θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έπιαναν κάθε παραβάτη από το αυτί και να τον μπαγλάρωναν στο σκαμνί

 Γιατί όλο αυτό το πρώτο διάστημα, ο κύριος Δένδιας, τοποθετούσε τους φακέλους στα συρτάρια του σφυρίζοντας κλέφτικα!

Γιατί το αφεντικό η φράου Μέρκελ συναλλάσσεται πλαγίως με τους κτηνανθρώπους της Ουκρανίας. Που αφού πρώτα έκαψαν κυβερνητικό μέγαρο και πυρπόλησαν καμμιά τριαντάρια νοματαίους, στην συνέχεια τους περιμέναν στο πεζοδρόμιο με τα ρόπαλα και τα περίστροφα να τους αποτελειώσουν. Επομένως ο φασισμός είναι διπλός. Ο καλός και ο κακός. Οταν βολεύει ήμαστε με τον Γκοτζαμάνη και τον Παπαδόπουλο,. Οταν δεν βολεύει ήμαστε απηνείς διώκτες του ναζισμού!

Γιατί, ας πούμε, η μακαρίτισσα η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε περιθάλψει τον Αυγκούστο Πινοσέτ τον μεγαλύτερο, από συστάσεως ανθρωπότητας seriali killer όλων των εποχών!

Γιατί η Μαρί Λεπέν, του πρώτο κόμματος των γαλλικών ευρωεκλογών, είναι, τάχα μου, αριστοκρατική φασίστρια. Αυτή δεν καταδέχεται, ακόμα, να κοπανάει μετανάστες με ρόπαλα και άλλα εργαλεία. Λογικό. Εκεί είναι Γαλλία, δηλαδή φινετσα, κουλτούρα και διπλωματία. Εδώ ήμαστε καράβλαχοι, επομένως ο Κασιδιάρης βλαχοφασίστας Made in Grece!

Γιατί ο εξ απορρήτων Μπαλτάκος συνομιλούσε, όπως αποδείχτηκε, με το ηγετικό επιτελείο των χρυσαυγιτών

Γιατί αντί να στείλουν τις υποθέσεις όλων αυτών των φυλακισμένων της «Χρυσής Αυγής» στα δικαστήρια, έτσι ώστε να αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη, βολεύονται με την εκκρεμότητα ώστε να ψαρεύουν σε θολά νερά. Τελικά υπάρχουν η δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις;

Γιατί ο ελληνικός φασισμός, από την Ιστορία, τεκμηριωμένο αυτό, προέρχεται από την μήτρα της Δεξιάς

Και τέλος, γιατί ουδείς μα ουδείς μπορεί να γνωρίζει επακριβώς το σκεπτικό, την περιπέτεια, την τραγωδία και τον πόνο κάθε χρυσαυγίτη ξεχωριστά. Πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι με ονοματεπώνυμο και με μια μικρή ιστορία συγκλονιστική

Με απλά λόγια. Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με την φασιστική λογική. Ομως ποτέ δεν πρόκειται να πετάξω στα σκουπίδια κάθε συμπολίτη μου που ψήφισε αυτό το κόμμα. Στον αληθινό φασισμό δεν χαρίζω μισή ελληνική ψυχή! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ