Τέτοιοι όμιλοι τέτοια λόγια…
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Τέτοιοι όμιλοι τέτοια λόγια…

Ο Ολυμπιακός  κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στον όμιλό του στο Τσάμπιονς  Λίγκ πέρασε για τέταρτη φορά στην ιστορία του στη φάσης των 16. Από την επόμενη κιόλας ημέρα άρχισαν οι αναλύσεις και οι προβλέψεις για το ποιός είναι ο πιο βατός  αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους.

Αν εξαιρέσεις την Παρί την οποία είχε αντίπαλο στον όμιλο, άρα δεν μπορεί να κληρωθεί μαζί  της, έχουμε Ρεάλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Τσέλσι και Γιουνάϊτεντ.   Μόνο που διαβάζεις τα ονόματα αυτά  τι προβλέψεις να κάνεις και τι ευχές να δώσεις. Ο Ολυμπιακός όποιος αντίπαλος και να του πέσει στον δρόμο θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα  το παλέψει μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει  ότι όσο περνάει ο καιρός αποκτούν αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη μαχητικότητα στην Ευρώπη. Πηγαίνουν και κτυπάνε όλα τα παιχνίδια μέσα και έξω ανεξαρτήτως του ονόματος που έχει ο αντίπαλος.

Ο Μίτσελ έχει περάσει αυτή τη νοοτροπία στους παίκτες και φάνηκε  από τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Μπενφίκα και την Παρί.

Κλείσιμο
Τώρα στη φάση των «16» ο Ολυμπιακός μέσα στους επόμενους σχεδόν τρεις μήνες θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία. Θα πρέπει να μην σπαταλάει  ευκαιρίες γιατί δεν θα έχει πολλές για αυτό και ο προπονητής θα ρίξει το βάρος στα τελειώματα των φάσεων.

Με τη σειρά  του ο ΠΑΟΚ φέρνοντας ισοπαλία με την Αλκμάαρ στην Τούμπα μπήκε στον όμιλο των αδυνάτων του Γιουρόπα και δυσκόλεψε από μόνος του τη θέση του. Από τις 15 υποψήφιες  αντιπάλους στη φάση των «32» μόνο οι Λουντόγκορετς, Σάλτσμπουργκ, Ρούμπιν Καζάν , Γκένκ και Λιόν μπορεί να θεωρηθούν πιο προσιτές.

Επίσης η Βασιλεία, η Αιντραχτ και η Τραμπζονσπορ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω ενώ δεν γίνεται συζήτηση για τις Νάπολι, Μπενφίκα και Σαχτάρ Ντόνεσκ  που θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λίγκ . Επίσης  υπάρχουν οι Βαλένθια, η Φιορεντίνα, Σεβίλλη και Τότεναμ.  Και ο ΠΑΟΚ  θα τα παίξει όλα για όλα πλέον εκεί που έφθασε.

Ο Στέφενς ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας και θα τις βελτιώσει ενώ άφησε υπονοούμενα για την ανάγκη ενίσχυσης  του Δικέφαλου  Η κλήρωση μπορεί να του χαμογελάσει και τότε θα μιλάμε παο άλλη βάση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK