Καλομοίρα: «Θέλω ο άντρας να είναι αρχηγός»

Καλομοίρα: «Θέλω ο άντρας να είναι αρχηγός»

Το τηλεφώνημα που της έδωσε τη δύναμη να φύγει από την Ελλάδα, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, αλλά και η δισκογραφική επιστροφή της. Περιγράφει τη γνωριμία της με τον άντρα της ζωής της και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η σχέση τους, πριν γίνουν οικογένεια.

 Καλομοίρα: «Θέλω ο άντρας να είναι αρχηγός»
Έχουν περάσει επτά χρόνια από την ημέρα που η Καλομοίρα κέρδισε την 3η θέση στο διαγωνισμό της Eurovision και πέντε από την ημέρα που μετακόμισε μόνιμα στην Αμερική, αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει καθόλου τη μεγάλη αγάπη που της έχει ο κόσμος στην Ελλάδα και της δείχνει έμπρακτα.

Περπατάμε στον παραλιακό δρόμο της Γλυφάδας –όπου μένει όταν έρχεται στη χώρα μας– και μέχρι να φτάσουμε στο τραπέζι μας την έχουν ήδη σταματήσει τρεις φορές για να βγάλουν μια selfie μαζί της. Εκείνη, με αυθεντικό ενθουσιασμό και το εφηβικό της νάζι, ποζάρει μαζί τους. Κοιτάζοντάς τη, βλέπω την ίδια Καλομοίρα που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το Fame Story 2, το 2003. Το ίδιο αυθόρμητη, το ίδιο χαμογελαστή, κοινωνική και πρόσχαρη, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πλέον, είναι μητέρα των δίδυμων Νικόλα και Δημήτρη. Το 2008 η καριέρα της στην Ελλάδα ήταν στο pick της και τότε ακριβώς αποφάσισε να φύγει. «Ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα. Ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για τη δημοσιότητα και τα λεφτά. Τότε, όλοι μου έλεγαν “Είσαι τρελή που θα φύγεις;’’. Αισθάνθηκα, όμως, πιεσμένη και ήθελα να φύγω. Θυμάμαι μια μέρα που ήμουν σπίτι με τη μητέρα μου, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και μου είπε “Καλομοίρα, δεν σε ακούω καθόλου καλά. Αν δεν αισθάνεσαι ωραία, άσ’ τα όλα κι έλα πίσω στο σπίτι’’. Η κουβέντα του μου έδωσε θάρρος κι έτσι πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο και του είπα να φύγουμε για Αμερική» περιγράφει στο People.

Κλείσιμο
Αναρωτιέμαι αν την κούρασε όλο αυτό με τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφίσεις ή αν μετάνιωσε για ορισμένες επαγγελματικές κινήσεις που έκανε, όπως η συμμετοχή της στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. «Μερικά πράγματα δεν έπρεπε να τα κάνω, αλλά τότε δεν ήξερα. Ήμουν ένα προϊόν που πουλούσε. Περισσότερο, όμως, απ’ όλα με ενόχλησε η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του χώρου. Κάποια στιγμή μού πήραν τον αέρα και δεν μπορούσα να τους πω “στοπ”» αρκείται να πει.



Η επιστροφή στη δισκογραφία
Πριν από λίγες εβδομάδες,  στη σκηνή των Mad Video Music Awards, η Καλομοίρα, παρουσίασε το νέο της τραγούδι «This is summer», από την Panik Records. Μάλιστα το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και στην Αμερική από τη Hot Kiss Records, που ανήκει στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. «Μου αρέσει που η Καλομοίρα είναι πολύ αποφασιστική στη δουλειά και ό,τι βάλει στο μυαλό της επαγγελματικά θα καταφέρει να το κάνει. Από την άλλη, χαίρομαι πολύ που περνάει χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά, ειδικά σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Δεν θα την πιέσω, όμως, για τίποτα» παραδέχεται ο Γιώργος Μπούσαλης κι εκείνη παίρνει αμέσως θέση: «Μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω εγώ τα παιδιά μου. Θέλω ο άντρας να είναι ο αρχηγός της οικογένειας».

Η ζωή τους στην Αμερική

«Ζούμε πολύ πιο απλά απ’ ό,τι μπορεί να νομίζεις. Δεν με ενδιαφέρει το shopping, είμαι γενικά πολύ μετρημένη. Η δική μου πολυτέλεια είναι μόνο τα εστιατόρια και τα ταξίδια» λέει η Καλομοίρα, αποκαλύπτοντας πως αγαπημένα μέρη που έχουν επισκεφθεί είναι η Αρούμπα και τα νησιά Cayman. Τις καθημερινές ξυπνούν γύρω στις 6.30 – 7.00. Πριν φύγει ο Γιώργος για τη δουλειά, κάνουν μαζί γυμναστική. «Έχουμε στο σπίτι γυμναστήριο, αλλά μας αρέσει πολύ να τρέχουμε και στην ύπαιθρο» λέει με το γνωστό της νάζι. Στο σπίτι μένει πολλές ώρες μόνη, ενώ έχει και μια κοπέλα που τη βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με τους μικρούς Νίκο και Δημήτρη. Πρόσφατα οι γονείς της Καλομοίρας πούλησαν το οικογενειακό εστιατόριο στην Αστόρια και μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να βρίσκονται κοντά της. Το σπίτι τους είναι το κλασικό American Dream: Μια μονοκατοικία, με πισίνα, κήπο και αυτοσχέδιο γηπεδάκι ποδοσφαίρου. Εκεί, εξάλλου, ξεχνιούνται με τις ώρες οι μικροί μπόμπιρες, παίζοντας με την μπάλα. «Τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε κι ένα μικρό σκυλάκι, για να έχουν παρέα και τα παιδιά» λέει ο Γιώργος. Εκτός από το ποδόσφαιρο, τα αγόρια έχουν γίνει και experts στο ipad, αφού το χρησιμοποιούν καλύτερα και από τους γονείς τους. Δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ. «Θέλω να είναι αγαπημένοι. Όταν ο ένας χτυπάει τον άλλον, τους μαλώνω κι αμέσως λέω να κάνουν αγκαλίτσα και να φιληθούν. Δεν θέλω να τους καλομάθω. Πρέπει να είναι ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν και πρέπει στο μέλλον να μάθουν να δουλεύουν» λέει η Καλομοίρα.

Με τα παιδιά η Καλομοίρα συνεννοείται και στα ελληνικά, διότι επιθυμεί να μάθουν καλά τη γλώσσα. «Ενώ οι γονείς μου μου μιλούσαν ελληνικά, εγώ τα μάθαινα καλύτερα τα καλοκαίρια που ερχόμασταν στην Ελλάδα» παραδέχεται ο Γιώργος, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, χειρίζεται πολύ ωραία την ελληνική γλώσσα.



Πέρσι, η Καλομοίρα είχε δηλώσει στο People πως «Θα ήθελα ένα κοριτσάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη για μία ακόμα εγκυμοσύνη». Δώδεκα μήνες μετά, νιώθει πλέον έτοιμη; «Κάποιες φορές λέω στον Γιώργο “έλα να κάνουμε ένα παιδάκι’’, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι. Αν, όμως, αποφασίσω να μείνω έγκυος, θα γίνει γρήγορα, πριν τα 31 (σ.σ: η Καλομοίρα, τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισε τα 30). Βέβαια, μέρα με τη μέρα, αλλάζω γνώμη. Ο Γιώργος μού έχει πει πως, αν κάνουμε πάλι αγόρι, θα πάμε και για το τέταρτο».

«Κρίση στη σχέση μας περάσαμε πριν παντρευτούμε»

Με το σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, είναι ζευγάρι από το 2006. «Ο άντρας μου δεν είχε καμία σχέση με τη showbiz. Ασχολείται με το real estate. Μετά τη Eurovision, με βοήθησε πολύ στα επαγγελματικά μου. Ήταν ο άνθρωπος που μιλούσε για μένα, κοιτούσε τα συμβόλαιά μου και τότε άλλαξαν όλα προς το καλύτερο. Όλοι νομίζουν πως είναι μάνατζέρ μου. Δεν είναι έτσι, διότι δεν βγάζει λεφτά από μένα. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που θα ζητήσω πάντα τη γνώμη του. Θέλει το καλό μου». Μετά από εννέα χρόνια σχέσης και πέντε χρόνια γάμου, τι είναι αυτό που έχει αλλάξει ανάμεσά τους; «Ο Γιώργος είναι ο κολλητός μου, με προσέχει. Μετά από το γάμο και τα παιδιά τον αγάπησα ακόμα περισσότερο. Δεθήκαμε. Από την άλλη, τσακωνόμαστε συχνά, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια. Το θέμα δεν είναι αν θα τσακωθείς, αλλά να ξέρεις πώς θα τα ξαναβρείς». Μετά τη γέννηση των διδύμων, πέρασαν κρίση; «Κρίση στη σχέση μας περάσαμε πριν παντρευτούμε, διότι δεν ήμασταν τόσο συχνά μαζί. Εκείνος ήταν στην Αμερική κι εγώ στην Ελλάδα. Τότε υπήρξαν χαζο-χωρισμοί, λόγω πάθους. Τώρα που τα σκεφτόμαστε, βέβαια, γελάμε» λέει. Θυμάται ακόμα και το πρώτο τους φιλί. «Ο Γιώργος ήταν το πρώτο αγόρι που φίλησα. Ήμουν 16 ετών. Δεν είχαμε ποτέ σχέση, αλλά πάντα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν στα βαφτίσια της ξαδέλφης μου, στην Αμερική. Στη δεξίωση χορέψαμε μαζί το τραγούδι των Backstreet Boys «As long as you love me». Όσο χορεύαμε, μου ψιθύριζε όμορφα λόγια. Δεν ήθελα να φύγω από την αγκαλιά του. Στο τέλος με φίλησε. Μετά από αυτό το περιστατικό, νευρίασα με κάτι και σταμάτησα να του μιλάω. Όταν το 2003 πήγα στην Ελλάδα για το Fame Story, εξακολουθούσα να τον έχω στο μυαλό μου. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, κάναμε μια συναυλία στην Αμερική. Εκείνος ήρθε, αλλά από εγωισμό δεν μου μίλησε – και φυσικά δεν του μίλησα ούτε εγώ. Νόμιζε πως είχα ψωνιστεί, αλλά μέσα μου ήμουν έξαλλη που δεν ήρθε να μου μιλήσει. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, μετά από παρότρυνση της αδελφής μου, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν αγουροξυπνημένος. Μόλις τον άκουσα να μου λέει “Carol”, από τον τόνο της φωνής του, κατάλαβα πως με αγαπάει. Τρεις εβδομάδες μετά, ήρθε στην Ελλάδα και μου έκανε έκπληξη για τα γενέθλιά μου σε ένα κινέζικο εστιατόριο. Την ώρα που έτρωγα με μια φίλη μου, εμφανίστηκε, μου έδωσε ένα μπλε λουλούδι και από τότε είμαστε μαζί!». Τελικά τι είναι αυτό που αγάπησε στον Γιώργο; «Την καρδιά του. Είναι πολύ καλός και ισορροπημένος άνθρωπος. Είναι άντρας εκεί που πρέπει, δυνατός εκεί που πρέπει, αλλά και γλυκός. Τα συνδυάζει όλα».



«Όταν έχασα τα κιλά, αποφάσισα να γίνω πιο θηλυκή»

 «Όταν γέννησα τα παιδιά, τους πρώτους έξι μήνες είχα ρίξει όλο το βάρος σε αυτά. Δεν πρόσεχα καθόλου τον εαυτό μου. Ένιωθα, όμως, άσχημα, διότι είχα πάρει πολλά κιλά. Γνώριζα πως θα μου έπαιρνε καιρό για να επανέλθω, αλλά τα κατάφερα. Όταν έχασα όλα τα κιλά, αποφάσισα να γίνω πιο θηλυκή. Ποτέ δεν έβαζα τακούνια, παρά μόνο για τη δουλειά. Τώρα πια, θέλω να φοράω ψηλά παπούτσια, να προσέχω τα νύχια μου και να βάζω πάντα άρωμα» εξομολογείται. Θέλει να είναι πάντα όμορφη για τον Γιώργο της κι εκείνος της κάνει συχνά εκπλήξεις. Ναι, είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του, αν και, όπως λέει χαριτολογώντας: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να τον πνίξω, όπως κι αυτός, άλλωστε. Αλλιώς η σχέση μας θα ήταν βαρετή». Όπως μου εξηγεί, δεν της έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τον ζηλέψει. «Στο παρελθόν, έχει τύχει να ψάξω το κινητό του, αλλά τώρα είμαστε παντρεμένοι και τον εμπιστεύομαι απόλυτα» παραδέχεται. Εξάλλου για την ίδια το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια. «Ένα ζευγάρι πρέπει να τα συζητάει όλα. Αυτό είναι κάτι που μου το έμαθε ο Γιώργος, διότι στην αρχή δεν ήθελα να λέω πώς αισθάνομαι. Πλέον, ξέρουμε ο ένας τα χούγια του άλλου και ακολουθούμε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου». Βέβαια, όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, αυτός που κάνει κουμάντο είναι η γυναίκα, κάτι που άφησε να εννοηθεί και στους δημοσιογράφους, όταν της έκαναν συνέντευξη στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή της από την Αμερική. «Όσον αφορά τα παιδιά και το νοικοκυριό του σπιτιού, έχω τον πρώτο λόγο. Στις υπόλοιπες δουλειές, όμως, ο Γιώργος είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ» καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με  το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης