Κιτς Καρντάσιαν και γαμήλιο πάρτι στις Βερσαλλίες

Κιτς Καρντάσιαν και γαμήλιο πάρτι στις Βερσαλλίες

Το πάρτι στο παλάτι των Βερσαλλιών ήταν η κορύφωση των γαμήλιων εορτασμών για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ. Ο «Λουδοβίκος της ραπ» και η «Μαρία Αντουανέτα των ριάλιτι» βάλθηκαν να δώσουν ένα καινούριο νόημα στην εξωφρενική υπερβολή. Και σκορπώντας μερικά εκατομμύρια δολάρια, το κατάφεραν

Ακρίτα - Κυρίτσης …χωρίζουν οι δρόμοι τους!
Βίντεο: Μοντέλα ποζάρουν στο βυθό δίπλα σε ναυάγιο!
Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα παλάτι της Φλωρεντίας και έκαναν γαμήλιο πάρτι στις Βερσαλλίες. Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ δεν ζήτησαν τον Παρθενώνα για τη φωτογράφηση της επόμενης μέρας. Υψωμένοι τοίχοι με λευκά τριαντάφυλλα και παιώνιες για να συμβολίζουν την «αγνότητα» της νύφης. Τέσσερα-πέντε νυφικά - γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η διάθεση της τελευταίας στιγμής. Μεταξωτά πέπλα με ατελείωτες ουρές, επώνυμα κοσμήματα αμύθητης αξίας, πολυάριθμα μπαούλα Louis Vuitton γεμάτα παπούτσια.

Το Ανάκτορο των Βερσαλλιών από τη μία, το Forte di Belvedere στη Φλωρεντία από την άλλη και 600 καλεσμένοι που μεταφέρονται από χώρα σε χώρα με ιδιωτικά αεροπλάνα. Δύο διακεκριμένοι σεφ για να φροντίζουν τον λεπτεπίλεπτο ουρανίσκο της εκλεκτής ομήγυρης.
Η Λάνα Ντελ Ρέι που πήρε 2,8 εκατ. δολάρια για να τραγουδήσει/νιαουρίσει τρία μόνο τραγούδια. Ταυτόχρονα, ένα διαδικτυακό θρίλερ εξελίχθηκε ζωντανά στο Twitter με τον αδελφό της νύφης, Ρομπ Καρντάσιαν, ο οποίος αποχώρησε άρον άρον από τον γάμο και τη Γαλλία διότι ξαφνικά απέκτησε υπαρξιακό πρόβλημα με τα, εμφανώς παραπανίσια, κιλά του και του ήταν αδύνατο να ποζάρει στις οικογενειακές φωτογραφίες «διότι θα φαίνομαι χοντρός».
Κλείσιμο



Ολα τα προηγούμενα ήταν μερικά μόνο από τα highlights του «γάμου του αιώνα», όπως έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ορισμένα διεθνή ΜΜΕ. Και όχι αδίκως, αφού όλες οι λεπτομέρειες ήταν εκτελεσμένες με τέτοια υπερβολική... υπερβολή ώστε μόνον ένας Ρώσος ολιγάρχης -άντε κι ένας Σαουδάραβας σεΐχης- θα μπορούσε να τις συναγωνιστεί. Η εξήγηση έχει να κάνει με διάφορα ζητήματα: το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ είναι πια ενός έτους.

Οι διαμάχες για το διαζύγιό της από τον γάμο των 72 ημερών με τον Κρις Χάμφρις έχουν τελειώσει οριστικά. Κι όμως, η Κιμ Καρντάσιαν έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν τουλάχιστον χρόνο μέχρι την ανανέωση της συμφωνίας της με τους παραγωγούς του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians». Επομένως, κάτι έπρεπε να κάνει για να συνεχίσει να κερδίζει επάξια τον επιούσιό της. Δεν βγαίνουν άκοπα τα εκατομμύρια!



Η πρώτη διδάξασα. Η γιαγιά Μέρι Τζο Σάνον ήταν η πρώτη από την οικογένεια που παντρεύτηκε τρεις φορές. Για τους -τρίτους- γάμους της εγγονής ντύθηκε Κοκό Σανέλ

Και όπως πολύ καλά γνωρίζει η Κιμ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την τηλεθέαση από έναν ωραίο γάμο-υπερπαραγωγή. Αλλωστε το έχει κάνει άλλη μία φορά στο παρελθόν και ακόμα θυμάται με νοσταλγία όλα τα «εξτραδάκια»: αποκλειστικές συνεντεύξεις που βγαίνουν άτυπα στο σφυρί από τους μάνατζερ και δίνονται σε εκείνον που θα πληρώσει περισσότερα, φωτογραφίες των νυφικών που πωλούνται πιο ακριβά και από τα ίδια τα νυφικά, τηλεθέαση που χτυπάει κόκκινο στη μετάδοση των γαμήλιων πλάνων στο ειδικό επεισόδιο του ριάλιτι κ.ο.κ.

Ετσι, μετά τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου στο ΑΤ&Τ Park των San Francisco Giants, όταν μπροστά σε όλους τους συγγενείς και φίλους άρχισε να αναβοσβήνει στη γιγαντοοθόνη το «Pleeeease Marry Meee!!!», η Κιμ και ο Κάνιε άρχισαν να προβληματίζονται προσπαθώντας να βρουν την πιο φαντασμαγορική υπερβολή για τη συνέχεια. Τι θα μπορούσαν να κάνουν για να πείσουν ακόμα και εκείνους που έως τώρα πίστευαν ότι πρόκειται για βαθιά διαταραγμένα άτομα, αλλοτριωμένα από το ξαφνικό χρήμα και χωρίς καμία αίσθηση του μέτρου ή του γούστου; Το αποτέλεσμα έβαλε στο Instagram φωτιά. Τα duck faces είχαν την τιμητική τους, όπως τα νυσταλέα μοιραία μάτια αλά Μέριλιν Μονρόε, καθώς και τα σκηνοθετημένα θεατρικά φιλιά.





Κάστρα, παλάτια και ανάκτορα στην υπηρεσία των μελλονύμφων. Για τα βαφτίσια της Νορθ θα κλείσουν το Μπάκιγχαμ;

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των εορτασμών και ανά τακτά διαστήματα διέρρεε και μια φωτογραφία-«τυράκι» για να έχουμε να γράφουμε και να ασχολούμαστε.
Είδαμε τον γκραν μετρ της haute couture Βαλεντίνο να ποζάρει αγκαζέ με διάφορα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν στους καταπράσινους κήπους του κάστρου του έξω από το Παρίσι, απ’ όπου ξεκίνησαν οι εορτασμοί με brunch για τους στενούς συγγενείς την Παρασκευή το πρωί.
Είδαμε τις αδερφές Καρντάσιαν να ποζάρουν μόνες στους καταπράσινους κήπους. Είδαμε τη Λάνα Ντελ Ρέι με το χρυσό της φόρεμα να διασκεδάζει τους καλεσμένους στην Αίθουσα των Κατόπτρων του Ανακτόρου των Βερσαλλιών, το άλλοτε υπνοδωμάτιο του βασιλιά, εκεί όπου δόθηκε το προγαμήλιο πάρτι το ίδιο βράδυ. Την επομένη είδαμε και λίγο πέπλο, λίγο ουρά, λίγο καλεσμένους.

Σε εκείνο το σημείο, με τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ρικάρντο Τίσι, έκαναν την εμφάνισή τους -ή ακριβέστερα την επανεμφάνισή τους- και τα πρώτα συννεφάκια στον μέχρι τότε καταγάλανο ουρανό των προετοιμασιών. Διότι, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, ήδη από το 2011 ο Τίσι υπήρξε εραστής του Κάνιε! Τότε οι φήμες ήθελαν τον Κάνιε κρυφο-γκέι και ερωτευμένο με τον Ρικάρντο.



Οι εμπεριστατωμένες «αναλύσεις» επί του θέματος παρουσίαζαν ως αποδεικτικά στοιχεία της σχέσης τους το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Κιμ ο Κάνιε κατ’ ουσίαν ζούσε στο Παρίσι, κοντά στον Τίσι. Επίσης, ο τελευταίος είχε σπεύσει να αγοράσει ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από του Κάνιε στη Νέα Υόρκη. Οταν δε ο νεαρός σχεδιαστής του Givenchy κουράστηκε από τα νάζια του ράπερ που δεν ήθελε κανείς να μάθει το μυστικό του, τον παράτησε για ένα γυμνασμένο μόντελο. Τότε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο Κάνιε είχε πέσει στα πατώματα.



Με αφορμή τις γαμήλιες φωτό, η μιντιακή χολή βρήκε πρόσφορο έδαφος. Κανένα τείχος μεσαιωνικού κάστρου της ιταλικής υπαίθρου δεν θα συγκρατούσε αυτό το τσουνάμι ακομπλεξάριστου μίσους για τους εύπορους βλαχομπαρόκ πρωταγωνιστές. Αλλωστε ίσως και να το ζητάει ο οργανισμός τους, ειδάλλως ο Κάνιε δεν θα εκφωνούσε αυτό το εικοσάλεπτο λογύδριο στη δεξίωση μετά τον γάμο, στο οποίο αποκάλεσε την Κιμ «ιδανική σελέμπριτι» και «ιδανική τέχνη» (για να σταθεί δίπλα του, άραγε σαν διακοσμητικό... πορτατίφ;).



Δεκαπέντε καράτια από τον οίκο Cartier και γαμήλια «χειλάκια»

Παρομοίασε επίσης την οικογένεια Καρντάσιαν με «βιομηχανία», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι μπορεί να παράγει. Και -ναι- συνέχισε: «Τα μίντια νομίζουν ότι είναι ΟΚ να σε βάζουν εξώφυλλο στα tabloids και να σε πουλάνε, να σε χρησιμοποιούν, να σε περιγελούν. Είμαστε πολεμιστές!» ξεσπάθωσε υψώνοντας το ποτήρι με την ιταλική σαμπάνια να αφρίζει κι αυτή με μένος ενάντια στον εχθρό! «Σε αυτό το τραπέζι ο συνδυασμός της δύναμης μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Πρόκειται για τους πιο αξιοθαύμαστους ανθρώπους της εποχής μας», κατέληξε ο πολυεκατομμυριούχος ράπερ, δείχνοντας την καινούρια του οικογένεια. Ισως να έφταιγε η μεσογειακή υγρασία, ίσως τα λόγια του παπά...



Μπορεί να μοιάζει με το μπατμομπίλ αλλά είναι το αυτοκίνητο των Kimye, όπως ονομάζονται
πλέον η Κιμ και ο Κάνιε





Το γεγονός ότι ντύνονται πάντοτε ασορτί έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Οπως και το ότι ο Κάνιε πολλές φορές προτιμά τα γυναικεία από τα αντρικά κομμάτια. Μέχρι στιγμής το περιορίζει σε παλτό, ζακέτες και πουλόβερ και δεν έχει περάσει στα ταγέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης