Μια μακροχρόνια σχέση που έφτασε στο γάμο

Μια μακροχρόνια σχέση που έφτασε στο γάμο

Μυστικός γάμος στο Λονδίνο για τη μοναχοκόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε αγωγή στην εταιρεία του
Μια μακροχρόνια σχέση που έφτασε στο γάμο
Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας -εναρμονισμένη πλήρως στη λιτότητα της εποχής- η Γιάννα Αγγελοπούλου πάντρεψε τη μοναχοκόρη της με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της Βασίλη Αμβροσίου. Η είδηση κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό για 15 και πλέον ημέρες, αφού οι πρωταγωνιστές, η Καρολίνα και ο Βασίλης, κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις κοσμικές συνάξεις και την περιττή δημοσιότητα. Ρητή εντολή από την ιδιαίτερα δυναμική μητέρα Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν να μη διαρρεύσει το παραμικρό από τους στενούς συνεργάτες της που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Λονδίνο, προκειμένου να βοηθήσουν στις λεπτομέρειες που αφορούσαν στο μυστήριο. Κανόνας που τηρήθηκε και με το παραπάνω αφού τελικά η είδηση κρατήθηκε εντός του στενού πλαισίου της οικογενείας.

Κλείσιμο


Αλλωστε και οι καλεσμένοι ήταν λίγοι αφού σ’ αυτούς συμπεριλήφθηκαν κυρίως συγγενείς και, απ’ ό,τι ακούγεται, ελάχιστοι στενοί φίλοι. Περισσότερο εξωστρεφής από τους άλλους, η συμπαθέστατη κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη, μητέρα της Γιάννας και γιαγιά της Καρολίνας, η οποία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη χαρά της, στους συγγενείς που την έπαιρναν τηλέφωνο ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του γάμου δεν έκρυβε τη συγκίνησή της για τα ευχάριστα νέα της Καρολίνας της τονίζοντας ότι οσονούπω πετάει για Λονδίνο. Η κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη αφού είχε την ευτυχία να δει το πρώτο της εγγόνι να παντρεύεται. Στο Λονδίνο, από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, έσπευσαν σύσσωμες οι οικογένειες Αγγελόπουλου και Δασκαλάκη: ο Θόδωρος και η Γιάννα, τα αδέλφια της Καρολίνας, Παναγιώτης και  Δημήτρης, καθώς και η Ελένη Δασκαλάκη, αδελφή της Γιάννας, στην οποία η Καρολίνα τρέφει μεγάλη αδυναμία αφού έχουν περάσει ατελείωτες ώρες μαζί στο παρελθόν. Η Ελένη Δασκαλάκη συγκαταλέγεται, αναμφισβήτητα, στα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Καρολίνας.




Η Καρολίνα Αγγελοπούλου και ο Βασίλης Αμβροσίου διατηρούν σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Φήμες τούς θέλουν να πρωτογνωρίζονται πριν από περίπου 10 χρόνια από παρέες του κύκλου τους. Λέγεται ότι στη γνωριμία συνέβαλε ο δυναμικός γιος του Δάκη Ιωάννου, Στέλιος. Η γνωριμία οδήγησε σε κεραυνοβόλο έρωτα που εξελίχθηκε σε μια σχέση αγάπης και προσωπικής ευτυχίας με γερές βάσεις. Ηταν η εποχή που η Καρολίνα, υιοθετώντας τον κοσμοπολίτικο αέρα της μητέρας της, έκανε το ντεμπούτο της στην κοινωνική ζωή της Ευρώπης πηγαίνοντας στον χορό των debutantes, επέλεγε κουπ διά χειρός Βαγγέλη Χατζή και ρούχα από γνωστούς οίκους μόδας. Αλλωστε οι δύο νέοι είχαν πολλά κοινά στοιχεία. Οπως ότι και οι δύο είχαν σπουδάσει οικονομικά: η Kαρολίνα αρχικά στο Παρίσι και μετά στο Λονδίνο, ενώ ο Βασίλης στο Λονδίνο. 


Οταν πριν από δυόμισι χρόνια η Καρολίνα πήρε την απόφαση να μετοικήσει στην αγγλική πρωτεύουσα, δουλεύοντας σε τράπεζα και αποδεικνύοντας ότι μπορεί να στηριχθεί στα δικά της πόδια ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική καριέρα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο Βασίλης την ακολούθησε, χαράσσοντας τη δική του ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις. Το ζευγάρι συγκατοίκησε σε ένα υπέροχο σπίτι στο φημισμένο Knightsbridge και παρά τις φειδωλές κοινωνικές εμφανίσεις του απολάμβανε εξόδους με λίγους αλλά καλούς φίλους (μεταξύ των οποίων και τα αδέλφια της Καρολίνας) σε μοδάτα στέκια όπως το «Hakkassan» και το «Zuma». 



«Απεχθάνονται το show off και την προβολή, γι’ αυτό και σπάνια δέχονται να πάνε σε κοινωνικά καλέσματα», ισχυρίζονται οι φίλοι τους. «Προτιμούν να διασκεδάζουν σε κάποια επιλεγμένα νεανικά και κομψά bar-restaurants ή σε σπίτια φίλων παρά να παρευρίσκονται σε χώρους στους οποίους καραδοκούν φωτογράφοι κινδυνεύοντας να δουν τις προσωπικές τους στιγμές να γίνονται λεζάντες σε περιοδικά». Κι αν στα φωτογραφικά ενσταντανέ είναι σχετικά συνηθισμένη η Καρολίνα λόγω της υπερβολικής προβολής της μητέρας της, δεν συνέβη το ίδιο και με τον σύντροφό της που μέχρι πρότινος δεν είχε καμία «εμπλοκή» με τη δημοσιότητα. Oι γονείς του Βασίλη Αμβροσίου, Μαρία και Ηλίας, ξεκίνησαν την επαγγελματική τους διαδρομή στήνοντας επιχειρήσεις στη Νότιο Αφρική. Οταν τα παιδιά τους Βασίλης και Νίκος ήταν μικρά μετοίκησαν στην Ελλάδα προκειμένου να πάρουν καλύτερη μόρφωση αλλά και να ζήσουν μια πιο ελεύθερη ζωή. Τα δυο παιδιά γράφτηκαν στο Campion School, ενώ ο εξαιρετικά δραστήριος πατέρας τους άνοιξε στο Περιστέρι μια μεγάλη και άκρως επιτυχημένη εκτυπωτική μονάδα που υπάρχει μέχρι σήμερα υπό την ονομασία «Γραφικές Τέχνες Αμβροσίου». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης