Έρευνα αποκαλύπτει τη σωστή και τη λάθος στιγμή για να φάμε ένα παχυντικό τρόφιμο
10.01.2020
09:56
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το πότε τρώμε είναι εξίσου σημαντικό με το πόσο τρώμε, ενώ ακόμη και τα θερμιδογόνα τρόφιμα κάνουν μεγαλύτερη... ζημιά στο βάρος μας όταν καταναλώνονται σε λάθος στιγμή
Πόσο στοιχίζει στην υγεία μας η ευχαρίστηση που μας προσφέρει η υπερκατανάλωση σνακ και λιχουδιών πλούσιων σε θερμίδες; Αρκεί να λάβουμε υπ’ όψιν μας πως η μεγάλη αύξηση του βάρους και η παχυσαρκία συνδέονται με καρδιακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, καρκίνο και επιπλοκές στην υγεία όπως η υπέρταση. Ακόμα και η νόσος Αλτσχάιμερ μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην παχυσαρκία και την ελλιπή σωματική άσκηση.
Πρόσφατες έρευνες ωστόσο αποκαλύπτουν ότι το πρόγραμμα ή η απουσία προγραμματισμού στην κατανάλωση θερμιδογόνων τροφίμων, επηρεάζει τους βιορυθμούς του σώματος και την εναπόθεση λίπους στον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Πρόσφατες έρευνες ωστόσο αποκαλύπτουν ότι το πρόγραμμα ή η απουσία προγραμματισμού στην κατανάλωση θερμιδογόνων τροφίμων, επηρεάζει τους βιορυθμούς του σώματος και την εναπόθεση λίπους στον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr