Δέκα λόγοι για να τρώμε θαλασσινά

Είναι πλούσια σε βιταμίνες, ω-3 λιπαρά οξέα, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ δρουν προληπτικά στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών

Έχουμε πολλούς λόγους για να τρώμε ψάρια και θαλασσινά, όχι μόνο τη Σαρακοστή, αλλά όλο το χρόνο.

Τα ιχθυηρά, στα οποία ανήκουν ψάρια, οστρακοειδή, καρκινοειδή, δεκάποδα είναι τροφές που προσφέρουν πολυάριθμα οφέλη στον οργανισμό μας και προάγουν την ομαλή λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr