Χρυσές δουλειές για τους πλαστικούς εξαιτίας της νέας μόδας των... πυκνών φρυδιών

Εκατοντάδες γυναίκες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την πανάκριβη επέμβαση, ώστε να αποκτήσουν φρύδια όπως η Cara Delevingne, η Keira Knightley και η Kate Middleton

Η εποχή που οι γυναίκες έπαιρναν στο χέρι το τσιμπιδάκι και του... έδιναν και καταλάβαινε έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αφού η νέα μόδα επιτάσσει έντονα και πυκνά φρύδια, τα οποία δεσπόζουν στο πρόσωπο και εκπέμπουν δυναμισμό και σιγουριά.

Μάλιστα, αρκετές γυναίκες που δεν έχουν προικιστεί από τη φύση με επαρκή τριχοφυΐα στην συγκεκριμένη περιοχή, είναι διατεθειμένες να υποβληθούν σε μια αρκετά σοβαρή και ακριβή επέμβαση μεταμόσχευσης φρυδιών, ώστε να μοιάσουν στα είδωλά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η ζήτηση για τη συγκεκριμένη επέμβαση την περασμένη χρονιά σε βρετανικές κλινικές ήταν πενταπλάσια συγκριτικά με πρόπερσι, ενώ οι μεταμοσχεύσεις φρυδιών απέφεραν συνολικά σε πλαστικούς χειρουργούς το εξωφρενικό ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό, μάλιστα, αναμένεται να διπλασιαστεί για το 2017.

«Τα φρύδια ήταν πάντα σημαντικό κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς και αυτήν την περίοδο η μόδα τα θέλει πιο γεμάτα και έντονα. Οι παλαιότερες τάσεις τα ήθελαν λεπτά και καλοσχηματισμένα ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει»
, είπε στην εφημερίδα η εκπρόσωπος της Βρετανικής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών, που αποδίδει την μεταστροφή αυτή στη δημοφιλία ηθοποιών όπως η Cara Delevingne και η Keira Knightley.

Άλλος ένας παράγοντας που ενδέχεται να παίζει ρόλο στην ξαφνική αγάπη των Βρετανίδων για τα μεγάλα φρύδια είναι και το «natural look» των φρυδιών της Kate Middleton, της οποίας η δημοφιλία ολοένα και αυξάνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr