Συμβόλαια Υγείας: Σε ποιες περιπτώσεις δεν αποζημιώνονται οι ασφαλισμένοι

Στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς εξηγούν τα σημεία – κλειδιά που θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά κάθε ενδιαφερόμενος για αγορά ενός συμβολαίου υγείας προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις

«Πλέον έχουμε περάσει στην εποχή που η ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη υγείας είναι στην πρώτη γραμμή, μιας και το κράτος δεν είναι σε θέση να προσφέρει μία αξιοπρεπή νοσηλεία για διάφορους λόγους». Αυτό τονίζει στο ygeiamou.gr o ασφαλιστικός πράκτορας και συντονιστής, πρόεδρος του Συλλόγου ασφαλιστών και του τμήματος υπηρεσιών στο επιμελητήριο Τρικάλων, κ. Απόστολος Κόκκοβας, σημειώνοντας πως οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, δίνουν ουσιαστική λύση στο παραπάνω πρόβλημα, προσφέροντας άμεση ρευστότητα για θέματα υγείας που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Όπως, ωστόσο, εξηγεί υπάρχουν μερικά σημεία – κλειδιά, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν και να εξετάσουν προσεκτικά οι ασφαλισμένοι πριν προχωρήσουν με την αγορά ενός συμβολαίου υγείας, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και, μάλιστα, ενόσω υφίσταται νοσηλεία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr