Κατά πατέρα κατά κόρη: Τον δημοσιογράφο του CNN Τζιμ Ακόστα αγνόησε επιδεικτικά και η Ιβάνκα

Ο Τραμπ είχε αναγκάσει τον ρεπόρτερ να σιωπήσει - Η Ιβάνκα του φέρθηκε με ειρωνικό τρόπο

Στα χνάρια του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα που φαίνεται να ξεσηκώνει τακτικές... αγένειας προς τους δημοσιογράφους. 

Μάλιστα στο στόχαστρο της οικογένειας Τραμπ μπήκε ξανά ο δημοσιογράφος Τζιμ Ακόστα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είχε απαγορεύσει στον δημοσιογράφο να του υποβάλλει ερώτηση καθώς με επιδεικτικό τρόπο τον ανάγκασε να σιωπήσει.

Η ιστορία όπως φαίνεται επαναλαμβάνεται. 

Φτάνοντας στο Νταβός η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε μπροστά στο μικρόφωνο του Τζιμ Ακόστα και ενώ εκείνος της υπέβαλε ερωτήσεις, η αγαπημένη κόρη του Τραμπ τον αγνόησε επιδεικτικά. «Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για την παραπομπή του πατέρα σας;» την ρωτούσε επίμονα ο Τζιμ Ακόστα αλλά εκείνη τον προσπέρασε χαμογελαστή με ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος.


Ο Ντόναλντ Τραμπ από το Νταβός όπου βρίσκεται χαρακτήρισε τη δίκη για την παραπομπή του «φάρσα» και «κυνήγι μαγισσών», ενώ οι Δημοκρατικοί κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στις ΗΠΑ αναφερόμενοι στο «ουκρανικό», οι δικηγόροι του πλανητάρχη ισχυρίζονται ότι έχει πέσει θύμα κομματικής απάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr