Μέριλιν Μονρόε: Γιατί έλαμπε τόσο πολύ το πρόσωπό της;

Το μυστικό της λάμψης της 

Σε ένα βαζάκι κρύβεται το μυστικό της λάμψης που είχε το θεϊκό πρόσωπο της ξανθιάς, σεξοβόμβας, Μέριλιν Μονρόε, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. 

Η αξέχαστη ηθοποιός χρησιμοποιούσε πάντα στο πρόσωπο και το σώμα της ένας συγκεκριμένο προϊόν για να αποκτά λάμψη. 

Κάθε πρωί, λοιπόν, έβαζε αρκετή ποσότητα βαζελίνης στο σώμα και το πρόσωπό της και στη συνέχεια έμενε επί τρεις ώρες μέσα στη μπανιέρα με καυτό νερό. Αφιέρωνε δηλαδή, αρκετό χρόνο για την εκτυφλωτική της λάμψη. 

Την αποκάλυψη έκανε η υποψήφια για Όσκαρ, ηθοποιός, Ρενέ Τέιλορ, μιλώντας πρόσφατα στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του «Lee Strasberg Theatre & Film Institute».

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Independent», επικαλούμενες τον ιστότοπο «Page Six», η 86χρονη ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό, κατά το οποίο η Μέριλιν Μονρόε έφτασε στο μάθημα που παρέδιδε ο ίδιος ο Λι Στράσμπεργκ, αξέχαστος ηθοποιός και ιδρυτής του ινστιτούτου, και η λάμψη της Μέριλιν ήταν τέτοια που η Τέιλορ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και της ζήτησε να της αποκαλύψει το μυστικό της. 

Και τότε η Μέριλιν της είπε ότι βάζει κάθε πρωί άφθονη βαζελίνη σε πρόσωπο και σώμα και στη συνέχεια βυθίζεται στη μπανιέρα της επί τρεις ώρες, μέσα σε καυτό νερό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr