Πυροβολισμοί σε υποκατάστημα τράπεζας στη Φλόριντα

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο - Μετά από διαπραγματεύσεις, ο δράστης παραδόθηκε στις αμερικανικές αρχές

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας, έλαβε χώρα στην περιοχή της Φλόριντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία των Highlands έλαβε ειδοποίηση για πυροβολισμούς σε τράπεζα στις 12:30 το μεσημέρι τοπική ώρα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ειδικές δυνάμεις της SWAT, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δράστη, προκειμένου να βγει από το κτίριο.

Οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν, με συνέπεια η SWAT να λάβει εντολή για έφοδο, με σαφή οδηγία να μην ανοίξουν πυρ, καθώς μέσα στο υποκατάστημα υπήρχαν πολλοί πελάτες και ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος πολίτης, ήταν μεγάλος. Οι διαπραγματεύσεις εντός της τράπεζας απέδωσαν, με αποτέλεσμα ο δράστης να παραδοθεί και να συλληφθεί.

Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης είχε αποκλειστεί η περιοχή και είχε κλείσει ο περιφερειακός δρόμος στην πόλη Sebring, η οποία βρίσκεται περίπου 90 μίλια από την Τάμπα. Για λόγους ασφαλείας, εκκενώθηκαν και δύο σχολεία που ήταν σχετικά κοντά στο σημείο.

Φωτογραφίες από drone αποτυπώνουν την κινητοποίηση των αμερικανικών δυνάμεων:


Δείτε βίντεο από το σημείο: 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr