Ρωσία: Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους επιβάτες της Aeroflot

Λήξη συναγερμού μετά τη σύλληψη του δράστη – Προσπάθησε να σπάσει το πιλοτήριο ισχυριζόμενος ότι ήταν οπλισμένος – Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μεθυσμένος

Υπό κράτηση βρίσκεται πλέον ο επιβάτης πτήσης της Aeroflot, που υποχρέωσε ένα αεροσκάφος της εταιρείας να προσγειωθεί στο Χαντί-Μανσίσκ αντί της Μόσχας. Ο άνδρας αυτός συνελήφθη και φέρεται ότι ήταν μεθυσμένος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να σπάσει το πιλοτήριο και ισχυρίστηκε ότι είναι οπλισμένος. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν όπλα.

Η πτήση SU1515 είχε αναχωρήσει από το Σουργκούτ της Σιβηρίας. Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί 240 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό του, ενώ ο δράστης ζητούσε να κατευθυνθεί στο Αφγανιστάν, κρατώντας ομήρους τους 67 επιβάτες.

Νωρίτερα, πηγή δήλωσε στο Sputnik ότι ένας επιβάτης στην πτήση, εξαιτίας του οποίου το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Χαντί-Μανσίσκ, ονομάζεται Πάβελ, είναι 41 ετών, ενώ άλλη πηγή είπε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μεθυσμένος.

Άλλη πηγή δήλωσε στο Sputnik ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να πείσει τον επιβάτη αυτόν να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στο Χαντί-Μανσίσκ.

Η ρωσική Εθνική Επιτροπή Αντιτρομοκρατείας δήλωσε στο Sputnik ότι ο άνδρας αυτός συνελήφθη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr