Η ενδεκάδα της Κροατίας με σέντερ φορ τον... Τραμπ και «δεκάρι» την Τερέζα Μέι!

Στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, η πρόεδρος της Κροατίας έδωσε στον Αμερικανό πρόεδρο και στην πρωθυπουργό της Βρετανίας από μία φανέλα της Εθνικής ομάδας που σε λίγο θα αγωνιζόταν κόντρα στην Αγγλία, για την ημιτελική φάση του Μουντιάλ

Η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, η οποία συμμετέχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, δεν θα παραστεί απόψε στη Μόσχα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της «Χρβάτσκα» με την Αγγλία, έστειλε όμως μήνυμα νίκης στην Εθνική ομάδα της πατρίδας της.

«Θα είμαι με τους ποδοσφαιριστές μας, με όλη την καρδιά μου και, αν και δεν θεωρώ σκόπιμο να φορώ μια φανέλα της Εθνικής στη σύνοδο κορυφής, θα την έχω μαζί μου για να δείξω ότι είμαι με τα παιδιά μας», δήλωσε η Κιτάροβιτς.

Σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, η Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς χάρισε μια εμφάνιση της Εθνικής στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και στη Βρετανή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ως ένδειξη ευγενούς άμιλλας. Εν τω μεταξύ, με πτήση τσάρτερ έφτασαν στη Μόσχα ο πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς, ο πρόεδρος της Βουλής Γκόρνταν Γιαντρόκοβιτς και ορισμένοι υπουργοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr