ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν γνώριζε ότι ο δικηγόρος του δωροδόκησε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ο Αμερικανός πρόεδρος πληροφορήθηκε αργότερα την καταβολή των 130.000 ευρώ, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν γνώριζε ότι ο προσωπικός δικηγόρος του είχε καταβάλει το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016 και πληροφορήθηκε αργότερα αυτήν την πληρωμή, δήλωσε απόψε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, ο Τραμπ δεν το γνώριζε την εποχή εκείνη αλλά το έμαθε αργότερα.

Τον Απρίλιο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι δεν γνώριζε ότι ο Μάικλ Κόεν έδωσε τα χρήματα αυτά στην Ντάνιελς. Ωστόσο την Τετάρτη ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης που έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα νομικών συμβούλων του Τραμπ, είπε ότι ο πρόεδρος γνώριζε και αποζημίωσε τον Κόεν.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, υποστηρίζει ότι είχε μια σύντομη σχέση με τον Τραμπ το 2006. Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε απόψε ότι ο πρόεδρος εξακολουθεί να διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr