Βίντεο: Κατέρρευσε η οροφή της καμπίνας αεροσκάφους την ώρα της προσγείωσης

Μεγάλα πάνελ ξεκόλλησαν από τη θέση τους και έπεσαν στα κεφάλια των έντρομων επιβατών

Την τρομάρα της ζωής τους πήραν οι επιβάτες μίας πτήσης της United Airlines όταν, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, μεγάλα κομμάτια από την οροφή του αεροσκάφους ξεκόλλησαν και έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους.

Το Boeing 767 που πετούσε από το Χιούστον του Τέξας στο Νιου Τζέρσι, είχε μία αρκετά... επεισοδιακή προσγείωση, αφού μόλις άγγιξαν οι ρόδες του τον διάδρομο του αεροδρομίου, ολόκληρη η καμπίνα των επιβατών άρχισε να σείεται ανεξέλεγκτα.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, η οροφή του αεροσκάφους άρχισε να διαλύεται, με μεγάλα πάνελ να ξεκολλούν από τη θέση τους και να πέφτουν πάνω στα καθίσματα, όπου βρίσκονταν προσδεμένοι οι επιβάτες.

Στο βίντεο που τράβηξε ένας από αυτούς, μέλη του πληρώματος σπεύδουν να βοηθήσουν τα άτομα που κρατούν τα μεγάλα κομμάτια, ενώ διακρίνονται και τα σημεία απ' όπου αποκολλήθηκαν τα πάνελ, με εκτεθειμένα τα καλώδια και τα άλλα ηλεκτρολογικά μέρη.

Συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οι πιλότοι του αεροσκάφους αποφάσισαν να αναβάλλουν την προσγείωση και έτσι το αεροσκάφος ανέκτησε ύψος. Μισή ώρα αργότερα, επέστρεψε στο έδαφος χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση της οροφής, ενώ το αεροσκάφος στάλθηκε για επισκευές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr