Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν: «Όχι» στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν εκτίμησε ότι η αναγνώριση των ενώσεων μεταξυ ατόμων του ιδίου φύλου μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως η πολυγαμία

To αστέρι του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου δήλωσε από την Ιταλία πως το κόμμα της θεωρεί ότι η αναγνώριση του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως η πολυγαμία.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο, κι έχοντας δίπλα τους Ιταλούς συμμάχους της στο Ευρωκοινοβούλιο, την Λέγκα του Βορρά, η 26χρονη ξανθιά ανιψιά της επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαριόν Λεπέν, εξέφρασε την άποψη του κόμματός της για την αναγνώριση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Ανάμεσα στις ιδέες που υπερασπιζόμαστε είναι η ύπαρξη της παραδοσιακής οικογένειας», τόνισε το «υπ' αριθμόν 3» του γαλλικού Εθνικού Μετώπου που πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ιταλία. 

«Θέλουμε να διατηρήσουμε το γάμο σ΄ένα νομικό πλαίσιο για την προστασία της οικογένειας», δήλωσε η εγγονή του Ζαν Μαρί Λεπέν. Η ίδια τόνισε πως το Εθνικό Μέτωπο υπόσχεται πως αν στις προεδρικές εκλογές του 2017 αναδειχθεί πρώτη δύναμη, τότε με το καλημέρα θα... απαγορεύσει τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Αναφορικά με τα κοινά που έχει το κόμμα της με την ιταλική Λέγκα του Βορρά, η Μαριόν Λεπέν επεσήμανε: «Συμμεριζόμαστε τη δέσμευση για την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία... θέτουμε όμως υπό αμφισβήτηση την συνθήκη Σένγκεν,  το ευρώ και τη νομισματική ένωση», υποστήριξε το ανερχόμενο αστέρι της γαλλικής Ακροδεξιάς.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr