Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να μποϊκοτάρει την Apple αλλά δεν εγκαταλείπει το iPhone του!

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ φαίνεται πως έχει οργιστεί με την Apple μετά την άρνηση της να συνεργαστεί με το FBI, προκειμένου να ξεκλειδώσει το iPhone του δράστη της επίθεσης στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια

Στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως βρέθηκε η Apple, με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών να καλεί τους υποστηρικτές του να μποϊκοτάρουν την εταιρεία.
Πιο αναλυτικά, ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ φαίνεται πως έχει οργιστεί με την Apple, μετά την άρνηση της να συνεργαστεί με το FBI, προκειμένου να ξεκλειδώσει το iPhone του δράστη της επίθεσης στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, όταν ο Τραμπ βρέθηκε στη Νότια Καρολίνα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, κάλεσε τους υποστηρικτές του να μποϊκοτάρουν την τεχνολογική εταιρεία, μέχρι να συνεργαστεί. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως: «Ας μποϊκοτάρουμε την Apple μέχρι να μας δώσουν τις πληροφορίες που θέλουμε».

Παρ' όλα αυτά ο Τραμπ φαίνεται πως δυσκολεύεται να τηρήσει την απειλή του, καθώς τα τελευταία tweets του έχουν γίνει μέσω iPhone. Ο ίδιος, ωστόσο, έσπευσε να διορθώσει την «γκάφα» του, τονίζοντας πως: «Χρησιμοποιώ και iPhone και Samsung. Αν η Apple δεν δώσει πληροφορίες σχετικές με τους τρομοκράτες στης Αρχές, τότε θα χρησιμοποιώ προϊόντα της Samsung, μέχρι να δώσουν τις πληροφορίες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr