Μετά το άρωμα έγινε και ημερολόγιο ο Πούτιν

Δυναμικές και... ρομαντικές πόζες του Ρώσου προέδρου, συνοδευόμενες από αξιομνημόνευτες ατάκες του - Με μόνο ένα ευρώ, μπορείτε κι εσείς να περάσετε «όλο τον χρόνο» με τον Ρώσο πρόεδρο

Με την πρωτοχρονιά να πλησιάζει, χιλιάδες ημερολόγια έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά, προσφέροντας μια γκάμα που καλύπτει όλα τα γούστα: από γρήγορα αυτοκίνητα και ειδυλλιακά τοπία, μέχρι διάσημα έργα τέχνης και καυτές καλλονές που ποζάρουν αισθησιακά με τα εσώρουχά τους.

Φέτος, ωστόσο, οι Ρώσοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα ξεχωριστό ημερολόγιο, που θα περιλαμβάνει εντυπωσιακές φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν, μαζί με αποφθέγματά του, ειδικά επιλεγμένα ώστε να αντανακλούν την δυναμική αλλά την... ευαίσθητη πλευρά του Ρώσου προέδρου.

Οι δώδεκα φωτογραφίες (μία για κάθε μήνα του έτους) δεν είναι όλες τραβηγμένες τη φετινή χρονιά αλλά περιλαμβάνουν και παλιές... αγαπημένες στιγμές του Ρώσου προέδρου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αναμνηστική φωτογραφία από ένα ταξίδι ψαρέματος του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2013, για την οποία είχε ποζάρει κρατώντας ένα πελώριο ψάρι.

O Πούτιν μυρίζει λουλούδια στη ρωσική εξοχή



Μέσα στο παράξενο αυτό ημερολόγιο με τίτλο «Ένας ολόκληρος χρόνος με τον Πούτιν» μπορεί να βρει κανείς ρομαντικές πόζες του Ρώσου προέδρου που τον δείχνουν να αγκαλιάζει κουτάβια και να μυρίζει λουλούδια. Όσο δε για τις ατάκες που επέλεξαν οι δημιουργοί της εν λόγω έκδοσης για να συνοδέψουν το υλικό, είναι η μία πιο απολαυστική από την άλλη.

«Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες από τη Ρωσία. Πιστεύω ότι οι Ρωσίδες είναι οι πιο ταλαντούχες και πιο όμορφες γυναίκες», λέει το μήνυμα του μήνα Μαρτίου, ενώ για τον Οκτώβριο ο Πούτιν έχει ένα πιο ισχυρό μήνυμα: «Κανείς δεν θα πετύχει ποτέ να αποκτήσει στρατιωτική υπεροχή επί της Ρωσίας. Ο στρατός μας είναι σύγχρονος, ικανός, ευγενικός αλλά προκαλεί και φόβο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το ημερολόγιο κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες στη Ρωσία και έχει γίνει ήδη ανάρπαστο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, μόλις πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε στη ρωσική αγορά το «Leaders Number One» ένα άρωμα εμπνευσμένο από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο πωλείται έναντι περίπου 80 ευρώ.

Το άρωμα μόνο για «τρυφερούς αλλά με πυγμή» άνδρες κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό των 2.000 τεμαχίων, ενώ η εταιρεία που το παράγει αναμένεται να «λανσάρει» και τη γυναικεία εκδοχή του τον ερχόμενο χρόνο.


Ο Ρώσος πρόεδρος αγκαλιά με ένα κουτάβι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr