«Sun»: Με τα πουκάμισα... έξω ο Βαρουφάκης

Εξώφυλλο έχουν γίνει οι ενδυματολογικές επιλογές του Έλληνα ΥΠΟΙΚ 

Άνετος και με το χέρι -όπως πάντα- στην τσέπη ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίστηκε χθες στη Ντάουνινγκ Στριτ για τη συνάντησή του με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζορτζ Όσμπορν. Πιστός στην άρνησή του να... συμμορφωθεί με τους «κανόνες» που κανονικά θα τον ήθελαν «γραβατωμένο», ο κ. Βαρουφάκης επέλεξε να φορέσει ένα μπλε ηλεκτρικ πουκάμισο το οποίο μάλιστα ήταν έξω από το παντελόνι και ένα μαύρο, μακρύ και δερμάτινο παλτό. Τα φλας πήραν... φωτιά και οι Βρετανοί δημοσιογράφοι δεν άργησαν να γράψουν για τον... χαλαρό Έλληνα πολιτικό.

Η βρετανική Telgraph τον κατέταξε στη λίστα με τους πιο κακοντυμένους πολιτικούς, ο Guardian γράφει για τον Βαρουφάκη: «με στάση πορτιέρη και παλτό εμπόρου ναρκωτικών ο Βαρουφάκης» ενώ ο David Byers, συντάκτης διεθνών στους Times του Λονδίνου, tweetαρε μια φωτογραφία των δυο υπουργών έξω από τη Ντάουνιγκ Στριτ γράφοντας: «Ο Όσμπορν συζητά με έναν τυχαίο μπαρόβιο στο δρόμο μετά από ξενύχτι. Ω,μια στιγμή, είναι ο Έλληνες υπουργός Οικονομικών».

Και η βρετανική «Sun», όμως, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αφού σε άρθρο της με τίτλο: «Up Shirt Greek» για τη χθεσινή συνάντηση Όσμπορν - Βαρουφάκη στέκεται περισσότερο στο πουκάμισο του Έλληνα υπουργού παρά στις πολιτικές του θέσεις. Με ένα διάγραμμα στο οποίο δείχνει «τι χρωστάει η Ελλάδα στην Ευρώπη» η «Sun φροντίζει να τονίσει με ένα κόκκινο βέλος το πουκάμισο του κ. Βαρουφάκη το οποίο είναι έξω από το παντελόνι του.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr