Πάπας Φραγκίσκος: «Καμία οικογένεια δεν πρέπει να μείνει χωρίς δουλειά»

Ο ποντίφικας θέλησε να εκφράσει, με τον τρόπο αυτό, την αλληλεγγύη του προς τους 1.366 εργαζόμενους της αεροπορικής εταιρίας Μeridiana (ιδιοκτησίας του Αγά Χάν) με έδρα την Σαρδηνία

«Καμία οικογένεια δεν πρέπει να μείνει χωρίς δουλειά», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης. 

Ο ποντίφικας θέλησε να εκφράσει, με τον τρόπο αυτό, την αλληλεγγύη του προς τους 1.366 εργαζόμενους της αεροπορικής εταιρίας Μeridiana (ιδιοκτησίας του Αγά Χάν) με έδρα την Σαρδηνία, οι οποίοι κρίθηκαν υπεράριθμοι από την εργοδοσία και που αν δεν βρεθεί άμεσα μια κάποια λύση, πρόκειται να χάσουν τις θέσεις εργασίας τους.

«Εύχομαι να βρεθεί μια δίκαιη λύση, η οποία να λαμβάνει υπόψη, καταρχήν, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων και τις ανάγκες πρωτεύουσας σημασίας όλων των οικογενειών», τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος. 

Στην συνέχεια, όταν κατέβηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να χαιρετήσει τους πιστούς, στάθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της αεροπορικής εταιρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr