Γερμανία: Σύγκρουση μαχητικού με ιδιωτικό τζετ στον αέρα

Δείτε φωτογραφίες - Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος - Το αεροσκάφος της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε με επιτυχία στη βάση του 

Ένα μικρό ιδιωτικό τζετ συγκρούστηκε με ένα γερμανικό στρατιωτικό αεροσκάφος στον εναέριο χώρο πάνω από την πόλη της Όλσμπεργκ, βορειοδυτικά της Γερμανίας, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας . Υπήρχαν δύο άτομα που επέβαιναν στο ιδιωτικό τζετ,ενώ σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες βρέθηκε νεκρός και ο άλλος αγνοείται. 


Το αεροσκάφος της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας, πάντως, ήταν σε θέση να προσγειωθεί με επιτυχία στη βάση του στο Νέρβενιχ κοντά στην Κολωνία.



«Άκουσα τα αεροσκάφη. Ζούμε εδώ σε μία ζώνη χαμηλών πτήσεων. Ξαφνικά, ακούμε ησυχία και μετά βλέπουμε τα διάφορα φλεγόμενα συντρίμμια, μόλις 20 μέτρα μακριά από οικίες!», είπε ο 26χρονος αυτόπτης μάρτυρας, Αλεξάντερ Βολκ, μιλώντας στη γερμανική Bild. 
 
Εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Βερολίνο επιβεβαίωσε το περιστατικό μεταξύ ενός EuroFighter και  ενός learjet. Όπως είπε δύο Eurofighter δραστηριοποιούνταν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε πως υπήρξε «επαφή» με το Learjet και τα μαχητικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν με ασφάλεια.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr