Ολάντ: Θέλει τη Γκαγιέ, αλλά φοβάται για την Τριερβελέρ

Εχει αποφασίσει να χωρίσει, αλλά η κατάσταση της Βαλερί περιπλέκει τα πράγματα
– Τι τον συμβουλεύουν οι επικοινωνιολόγοι του

Προσπάθεια να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση του με την επί 9 χρόνια σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ καταβάλλει αυτές τις ημέρες ο Φρανσουά Ολάντ, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ.

Η βρετανική Daily Telegraph φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ με πηγές μέσα από τα Ηλύσια Πεδία, σύμφωνα με το οποίο ο γάλλος πρόεδρος έχει πάρει την απόφασή του και θέλει στο πλευρό του να έχει την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Ωστόσο δεν είναι εύκολογια τον Ολάντ να χειριστεί την «υπόθεση Τριερβελέρ» καθώς η απατημένη σύντροφός του έχει αντιδράσει πολύ άσχημα με τον χωρισμό και υποφέρει από κατάθλιψη.

Το Σάββατο η Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκτοτε ξεκουράζεται σε μία έπαυλη του Ολάντ στην περιοχή των Βερσαλλιών. Τρόμο στο περιβάλλον του προέδρου έχει προκαλέσει και η είδηση ότι η Τριερβελέρ είχε καταπιεί αρκετά χάπια πριν βρεθεί στο νοσοκομείο...

Πάντως οι σύμβουλοι του εκτιμούν ότι ο πρόεδρος πρέπει να χωρίσει και να παραμείνει μόνος για ένα διάστημα, καθώς θα φανεί άκομψο να φύγει η δημοσιογράφος και να μετακομίσει αμέσως μαζί του η ηθοποιός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr