Φανατικός οπαδός του Breaking Bad και ο Ντέιβιντ Κάμερον!
01.10.2013
19:54
Η γνωστή τηλεοπτική σειρά έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και τον Βρετανό πρωθυπουργό
Το Breaking Bad μπορεί το βράδυ της Κυριακής να ολοκλήρωσε τον κύκλο του, στεναχωρώντας εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές ανά τον κόσμο, όμως φαίνεται πως ήταν μία τηλεοπτική σειρά που παρακολουθούσε ανελλιπώς και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον.
Σε συνέντευξή του στο Channel 4 ο Κάμερον υποστήριξε πως πραγματικά απολάμβανε να βλέπει αυτή τη σειρά γιατί παρουσίαζε πώς ένας εκ θεμελίων αξιοπρεπής άνθρωπος, όπως ο πρωταγωνιστής Γουόλτερ Γουάτ, άλλαξε τόσο και προς το χειρότερο.
«Έχοντας δει το πρώτο επεισόδιο δεν μπορείς να πιστέψεις τι συμβαίνει στη συνέχεια», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
«Αυτό που την έκανε τόσο ελκυστική είναι το πόσο διαφορετική ήταν αυτή η σειρά σε σχέση με άλλα προγράμματα στην τηλεόραση. Όλα πάνε στραβά, τόσο άσχημα», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr