Σύμβουλος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι αντιπροσωπεία των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στο «Ρωσικό Νταβός»

Ο  Γιούρι Ουσακόφ ανέφερε ότι θα είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι των ΗΠΑ θα συμμετέχουν στο φόρουμ από το 2017-2018

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιπροσωπεία των ΗΠΑ θα παραστεί στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια και θα έχει συνομιλίες με αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης.

Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ δήλωσε ότι θα είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι των ΗΠΑ θα συμμετέχουν στο φόρουμ από το 2017-2018.



Της αντιπροσωπείας θα ηγηθεί ο Ρόντι Κουκ, πρόεδρος της Επιτροπής Καλών Τεχνών των ΗΠΑ , δήλωσε ο Ουσακόφ στους δημοσιογράφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr