Ο Μασκ διαμηνύει πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος δημοσκόπηση στην πλατφόρμα Χ

Από τους 5,63 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας Χ που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 80,4% τάχθηκε υπέρ της ιδέας για δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, μέχρι πρότινος σύμμαχος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διεμήνυσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε ο ίδιος στην πλατφόρμα Χ.

«Οι πολίτες μίλησαν. Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα στην Αμερική που θα εκπροσωπήσει το 80% των κεντρώων (ψηφοφόρων). Και ακριβώς το 80% συμφωνεί» με αυτήν την ιδέα, υπογραμμίζει ο Μασκ σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ξεκίνησε την Πέμπτη.



Από τους 5,63 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας Χ που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 80,4% τάχθηκε υπέρ της ιδέας για δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ.



Ο πρόεδρος Τραμπ επανέλαβε πάντως σήμερα πως δεν σκοπεύει να μιλήσει με τον πρώην σύμβουλο του, στον απόηχο της δημόσιας ρήξης μεταξύ των άλλοτε στενών συμμάχων.



Ειδήσεις σήμερα:

Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση στα Κύθηρα: Δασκάλα καταγγέλλει ότι η σπιτονοικοκυρά της, την κλέβει στο ρεύμα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά του στο ΣΕΦ

Συνελήφθη διευθύντρια σχολείου μετά από μήνυση γονέα μαθήτριας που φορούσε ακουστικό στις Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr