Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του εκπροσώπου της Χαμάς

Έχεις αποκαλυφθεί, τονίζει σε ανάρτηση  ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού για τα αραβικά μέσα ενημέρωσης

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Αμπού Ομπάιντα, ο εκπρόσωπος της Χαμάς, είναι ένας άνδρας που ονομάζεται Χουντχαϊφα Καχλούτ. Ο ισραηλινός στρατός δημοσιεύει ένα σύντομο βίντεο που αποκαλύπτει το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία.

Δείτε το βίντεο:
«Αυτός είναι ο Χουντχαϊφα Καχλούτ ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Αμπού Ομπάιντα και πίσω από το κόκκινο κεφιγιέ του, ακριβώς όπως η Χαμάς κρύβεται πίσω από πολιτικά κτήρια για να εκτοξεύσει ρουκέτες προς το Ισραήλ» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) για τα αραβικά μέσα ενημέρωσης, Avichay Adraee.

«Αυτός και άλλοι ηγέτες της Χαμάς-ISIS αρέσκονται να κρύβονται μέσα σε σήραγγες και πίσω από γυναίκες και παιδιά, καθώς και πίσω από μάσκες και σκιές. Χουντχαϊφα Καχλούτ, έχεις αποκαλυφθεί. Ήρθε η ώρα να πέσει η κάλυψη» προσθέτει στην ανάρτηση.

Ο ισραηλινός στρατός έχει ήδη ισχυριστεί ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του Αμπού Ομπάιντα μία φορά στο παρελθόν - το 2014 - οπότε η απόφαση να το κάνουν ξανά ίσως είναι μία έμμεση απειλή εναντίον του, σχολιάζουν οι Times of Israel.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr