Βασιλιάς Κάρολος Γ'-Λιζ Τρας: «Ω, Θεέ μου, ήρθες ξανά;»:

Η Βρετανή πρωθυπουργός περίμενε διαφορετική υποδοχή από τον βασιλιά κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ακρόασης

Η Λιζ Τρας δεν φαίνεται να χαίρει της εμπιστοσύνης του βασιλιά Καρόλου Γ'. Αυτό το γεγονός αποδεικνύεται από τη στάση που κράτησε ο βασιλιάς κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ακρόασης της πρωθυπουργού. Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Κάρολος Γ' ετοίμασε... θερμή υποδοχή στη Λιζ Τρας.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, καθώς η πρωθυπουργός εισέρχεται στην αίθουσα υποδοχής, ο υπηρέτης την ανακοινώνει λέγοντας: «Η πρωθυπουργός, Μεγαλειότατε», με τη Λις Τρας να προχωράει μπροστά για να δώσει το χέρι στον βασιλιά, κάνοντας φυσικά, μια υπόκλιση. «Μεγαλειότατε, χαίρομαι που σας ξαναβλέπω» του λέει. Τότε ο βασιλιάς, χαμογελώντας, της απαντά: «Ώστε επέστρεψες ξανά;» για να λάβει την απάντηση: «Είναι μεγάλη μου χαρά».


Ωστόσο αυτό που κανένας δεν περίμενε να ακούσει ήταν τα επόμενα λόγια του Καρόλου Γ': «Θεέ μου, ω Θεέ μου. Τέλος πάντων», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο βασιλιάς, ωστόσο η πρωθυπουργία της Λιζ Τρας περνάει από χίλια κύματα καθώς η ηγέτιδα των Συντηρητικών βρίσκεται αντιμέτωπη με πολιτική και οικονομική κρίση στη χώρα.

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Δάγκωσε ελεγκτή του ΟΑΣΘ, τον κλώτσησε στο κεφάλι και πήγε να «αποδράσει» από το παράθυρο του λεωφορείου

Ένας μήνας οργής στο Ιράν μετά τον θάνατο της Μάχσα Αμινί - Τουλάχιστον 108 νεκροί από την καταστολή των διαδηλώσεων

«Η μητέρα γνώριζε για τις σεξουαλικές επαφές και εκβίαζε τον 53χρονο» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr