Τζο Μπάιντεν: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30...» - Τι εννοούσε ο πρόεδρος; - Δείτε βίντεο

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε την ομιλία του και μίλησε σε γυναίκα που αναγνώρισε στο ακροατήριο - Τα σχόλια στο Twitter - Ουδέν σχόλιο από τον Λευκό Οίκο

Ο Τζο Μπάιντεν σόκαρε και αποπροασανατόλισε το ακροατήριό του κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκπαιδευτικούς. Ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε τον λόγο του όταν αναγνώρισε ένα μέλος του ακροατηρίου λέγοντας: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30».

Ο Μπάιντεν άναψε φωτιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την μπερδεμένη και μάλλον ακατάλληλη παρατήρηση. Ωστόσο δεν είπε τι έκανε όταν εκείνος ήταν 30 ετών και η γυναίκα έφηβη.

«Πρέπει να μου πεις ένα γεια», είπε ο Μπάιντεν διακόπτοντας την ομιλία του στην έδρα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης στην Ουάσινγκτον. «Γνωριζόμαστε από παλιά. Αυτή ήταν 12 ετών, εγώ ήμουν 30. Αλλά όπως και να 'χει, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά». Το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου γέλασε με το σχόλιο.

Αργότερα στην ομιλία του είπε: «Το εννοώ αυτό από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι με γνωρίζετε, κανείς δεν αμφιβάλλει ποτέ ότι εννοώ αυτά που λέω, το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές λέω όλα όσα εννοώ».

Δείτε το βίντεο

Αντιδράσεις στο Twitter
Οι αντιδράσεις στο Twitter δεν άργησαν να έρθουν με χρήστες να αποκαλούν τον Μπάιντεν «απλά ανατριχιαστικό»  ενώ άλλοι ζητούσαν εξηγήσεις με το τι εννοούσε κάνοντας αυτό το σχόλιο.


Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της «The Post» για διευκρινίσεις σχετικά με το τι εννοούσε ο πρόεδρος.
Η συνήθεια του Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες και κορίτσια δημοσίως του χάρισε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών «Creepy Joe». Αν και σπάνια διαπράττει τέτοιες ενέργειες δημοσίως το 2019 αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να αισθάνονται άβολα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας


Επιδημία Έμπολα: Στους 4 οι νεκροί από τον ιό στην Ουγκάντα


Η τελευταία παράσταση του Ρότζερ Φέντερερ ήταν γιορτή για το τένις - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr