Μπόρις Τζόνσον: Τον πήρε ο ύπνος και χωρίς να φορά μάσκα σε ομιλία στην COP26

Χρήστες στα social media επικρίνουν τον Βρετανό πρωθυπουργό για το γεγονός πως φαίνεται να μην φορά και μάσκα

Ο επικριτές του Μπόρις Τζόνσον βρήκαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να «επιτεθούν» στον Βρετανό πρωθυπουργό και, μάλιστα, για δυο λόγους.

Συγκεκριμένα, φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media τις τελευταίες ώρες δείχνει τον Τζόνσον, ο οποίος κάθεται δίπλα στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, παρακολουθώντας μια ομιλία στη διάρκεια της διάσκεψης για το Κλίμα, να έχει... αποκοιμηθεί χωρίς να φοράει μάσκα!

Το θέμα συζητήθηκε αρκετά από χρήστες στο Twitter, ωστόσο το πρωθυπουργικό γραφείο τοποθετήθηκε, αναφέροντας στη Mirror πως είναι «μεγάλη ανοησία» να υποστηρίζει κανείς ότι ο Τζόνσον κοιμόταν και πως υπάρχουν αρκετές ακόμη φωτογραφίες από την εκδήλωση όπου φαίνεται πως ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν ξύπνιος και φορούσε μάσκα.

Σημειώνεται πως χθες, συζητήθηκε αρκετά για παρόμοιο λόγο, ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται να κλείνει για λίγο τα μάτια του σε διάρκεια ομιλίας στην COP26.



Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί


Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!


Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr