ΣΟΚ με Tesla και δύο νεκρούς - Αντίδραση Elon Musk
Έντονα προβληματισμένες οι αρχές που διερευνούν τις συνθήκες δυστυχήματος στις ΗΠΑ - «Χτύπησε» μέσω Twitter ο Elon Musk.
Σε γόρδιο δεσμό έχει εξελιχθεί για τις αρχές των ΗΠΑ η εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσε την τραγική κατάληξη δύο επιβατών ενός Tesla Model S, το οποίο κινείτο χωρίς την παρουσία ανθρώπου πίσω από το τιμόνι.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής Γούντλαντς, περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον.
Το κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα Model S εξετράπη από την πορεία του πάνω σε στροφή, καταλήγοντας σε παρακείμενο δέντρο, με την μπαταρία του να «αρπάζει» φωτιά. Στο σημείο έφτασαν σώματα της πυροσβεστικής που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, σύμφωνα με τους New York Times.
«Μας πήρε ώρες να σβήσουμε τη φωτιά, όταν υπό κανονικές συνθήκες αυτό γίνεται μέσα σε κάποια λεπτά», αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr