Αυξημένες οι ξενοδοχειακές τιμές σε δημοφιλείς πόλεις παγκοσμίως τον Aπρίλιο

Η Αθήνα παραμένει από τις πιο ελκυστικές οικονομικά πόλεις για ξενοδοχειακή διαμονή στην Ευρώπη

Αυξημένες είναι οι ξενοδοχειακές τιμές τον Απρίλιο στις περισσότερες δημοφιλείς τουριστικά πόλεις παγκοσμίως τόσο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα όσο και σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021.

Τα σχετικά στοιχεία προέρχονται από τη μηχανή αναζήτηση της Trivago τα οποία παρουσιάζει σήμερα το Travel.gr. Παρά την αύξηση των τιμών και στην Αθήνα, η ελληνική πρωτεύουσα παραμένει από τις πιο ελκυστικές οικονομικά πόλεις στην Ευρώπη για ξενοδοχειακή διαμονή. Μάλιστα, στις πόλεις που παρακολουθεί τις τιμές η Trivago εμφανίζεται να έχει τις πιο οικονομικές τιμές.

Ειδικότερα, η μέση on-line τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Αθήνας για τον Απρίλιο διαμορφώνεται στα 113 ευρώ έναντι 95 ευρώ τον Μάρτιο και 102 ευρώ τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr