Καλάβρυτα: Ένας κτηνοτρόφος φτιάχνει τα δικά του, μοναδικά ζυμαρικά

Ένας ακόμη επαγγελματίας που πίστεψε στις δυνάμεις του, που έβαλε στόχο να πετύχει στον τόπο του και τα κατάφερε


Είναι 35 ετών και ασχολείται με την κτηνοτροφία. Έχει αιγοπρόβατα αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Παίρνει το φρέσκο γάλα και το αξιοποιεί για να φτιάξει τα δικά του ζυμαρικά, βασιζόμενος σε παραδοσιακές συνταγές.

Συναντήσαμε τον Ανδρέα Καραμούζη στο εργαστήριο ζυμαρικών που διατηρεί λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Μιλήσαμε για το γάλα, τις ευκολίες αλλά και τις δυσκολίες μίας ζωής που έχει στην καθημερινότητά της την ενασχόληση και την περιποίηση δεκάδων ζώων.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr