Πέιτζ Σπίρανακ: Η σέξι γκόλφερ παραδέχτηκε πως οι άντρες την εκμεταλλεύονταν για δωρεάν μαθήματα

Η 27χρονη καλλονή Πέιτζ Σπίρανακ εξέφρασε το τεράστιο παράπονό της - Οι άντρες στο Instagram την προσεγγίζουν με αφορμή το γκολ και όταν καταφέρουν να βγουν μαζί της, την εκμεταλλεύονται παίρνοντας δωρεάν μαθήματα γκολ εξοπλισμό και μπαλάκια για το εν λόγω σπορ

Η Πέιτζ Σπίρανακ έχει να παίξει επαγγελματικά από το 2016, αλλά τα videos της στο Instagram έχουν κάνει πολύ δημοφιλή στα social media, με τον λογαριασμό της να μετράει 2.400.000 followers, ενώ μετράει πάνω από 120.000 subscribers στο YouTube!

«Πάντα θα ήμουν ανοιχτή σε μια συζήτηση που θα ξεκινούσε με το "Γεια, παίζω γκολφ". Δυστυχώς, τα αγόρια με χρησιμοποιούσαν για μαθήματα γκολφ, εξοπλισμό και μπαλάκια του γκολφ. Θα μου έλεγαν: "Λοιπόν, Paige, ας βγούμε ένα ραντεβού για γκολφ. θα σε πάω σε εκείνη την πίστα και εκεί θα μπορούμε να χτυπήσουμε μερικά μπαλάκια. Θα απαντούσα "Ναι, αυτό ακούγεται υπέροχο".

Αυτό το ραντεβού θα μετατρέπονταν σε ένα ωριαίο μάθημα απλά για να τον κάνω καλύτερο γκολφέρ. Αυτό συνέβη όλη την ώρα, απ' όταν ήμουν απελπισμένη και ήθελε να αρέσω στα αγόρια».

Αργότερα, περιέγραψε μια κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με έναν τύπο με τον οποίο έβγαινε και ο οποίος δεν της είχε πει είχε σχέση. Εξι μήνες και δεν είχε γίνει τίποτα. "Απλά θέλω να το πάω αργά", της έλεγε...¨.

Η σέξι αθλήτρια μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι «ποτέ δεν πήρα το μάθημά μου. Ήταν όλοι σε άλλη σχέση».

Σήμερα, η 27χρονη είναι αρραβωνιασμένη. Ετσι, δεν θα την  εκμεταλλευτεί κανείς άλλος για δωρεάν μαθήματα γκολφ!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr