Champions League, Αταλάντα-Βαλένθια 4-1: Πάρτι πρόκρισης από τους απίθανους Ιταλούς

Η Αταλάντα, στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του θεσμού - Η ομάδα από το Μπέργκαμο συνέτριψε με 4-1 τη Βαλένθια (μείωσε μετά το 4-0) παίζοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι εκπληκτικό ποδόσφαιρο

Το ζευγάρι Αταλάντα - Βαλένθια μπορεί να μην διαθέτει την αίγλη των υπολοίπων που θα αναμετρηθούν στους 16 του Champions League, ωστόσο και οι δύο είναι ομάδες που παρουσιάζουν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ στο παιχνίδι τους!

Το σύνολο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι διανύει ήδη μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πέρα από την πρόκρισή της στους «16», μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα το Σάββατο είναι τέταρτη και στο +6 από τους «τζιαλορόσι» στην Serie A. Στα αγωνιστικά νέα, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, Αντίθετα, ο Άλμπερτ Θελάδες έχει πολλά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός έχει μείνει ο τιμωρημένος Γκάμπριελ Παουλίστα, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι που έχει ανεμοβλογιά, καθώς κι οι τραυματίες Κοκλέν, Λι, Ροντρίγκο, Γκαράι, Μανού Βαγέχο, Πιτσίνι, ενώ αμφίβολοι είναι κι οι Γιάσπερ Σίλεσεν, Ντένις Τσερίσεφ και Κεβίν Γκαμεϊρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, με την Αταλάντα να είναι δυνατή στην έδρα της και τη Βαλένθια αντίστοιχα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πιθανές συνθέσεις:

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Γκόμεζ, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

Βαλένθια (Θελάδες): Ντομενέκ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Μανγκαλά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν Τόρες, Σολέρ, Γκουέδες, Μάξι Γκόμες.

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr