Υπογραφές στον Παναθηναϊκό για τον Νάγκι - «Παίζεται» και τρίτη μεταγραφή

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ντομινίκ Νάγκι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει πιθανότητα οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού από τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής «έκλεισε» χθες τον Μοχάμεντ Ανουάρ και σήμερα όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντομινίκ Νάγκι στο «τριφύλλι».

Ο Ούγγρος εξτρέμ έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και εντός της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 25χρονος άσος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους», ενώ η οψιόν αγοράς του που συμφωνήθηκε με τη Λέγκια Βαρσοβίας είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Νάγκι (όπως και ο Ανουάρ) έχει πάρει ρυθμό και θα μπορέσει άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιθετικός για να μπορέσει να δώσει μία επιπλέον λύση στον Έλληνα τεχνικό όσον αφορά τη γραμμή κρούσης του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr